Patch 1.0.5 Sneak Peek

2
Добави коментар
nzhul
nzhul

В следващите дни Blizzard ще ни предоставят повече информация свързана с предсотящия пач, но все пак можем да хвърлим едно око върху очакваните промени.

Defensive Skill Changes

Една от основните цели на Blizzard е голямото разнообразие при изграждането на героите. Едно от нещата които ще направят този път е свързано с дифензивните умения и редуциране на щетите които понасяме. Крайният резултат ще бъде по-висок шанс за оцеляване на играчите и увеличаване на опциите при направата на build, като дифензивните умения ще бъдат не толкова ‘задължителни’ както са в момента.

New Event: Infernal Machine

Адската машина (The Infernal Machine) е устройство което ще позволи на играчите достигнали 60 ниво да водят битки с ‘uber’ версии на някои от най-злите босове в Diablo вселената. Наградите за победа над тези босове ще бъдат големи, но за да може да бъде постигната тази победа ще е необходима допълнителна подготовка и тактика, защото те ще са по-силни от нормалните им версии.

New System: Monster Power

Подобно на командата в ‘players 8’ в Diablo II, системата Monster Power е предназначена да даде възможност на играчите да правят промени по това, колко трудни да бъдат враговете във всяка от четрите степени на трудност. Засега не е ясно, точно какви ще са облагите от нея ( по-добър loot, повече exp. и тн.) но идните дни най-вероятно и това ще стане ясно.

Очаквайте тези и още промени в Patch 1.0.5!

Превод: Dex_