Продукти за изработване на рекламни материали – опаковки, торбички, панделки от производител и вносител

1
Добави коментар
Alexemotion
Alexemotion

Цветни рекламни опаковки и торбички готови за отпечатване

Когато се нуждаете от бързо и качествено решение на поръчка от ваш клиент за рекламни материали, можете да разгледате каталога на Ракхива и да се уверите, че тук можете да намерите отговора.

В асортимента на Ракхива се поддържат и непрекъснато обогатяват стотици най-различни изделия и материали готови да въплътят идеята ви за ефектна презентация на вашия клиент. Това могат да бъдат качествените цветни хартиени торбички и пощенски картички от собствено производство. Опаковъчна хартия, торбички за подаръци подходящи за печат върху тях. Предлагаме ви и разнообразие от луксозни опаковки, опаковки от картон, фолио, панделки за декорация и много други.

Вашите идеи за реклама с нашите материали за опаковане

Освен материалите за украса и декорация на рекламни материали, които предлагаме, ние в Ракхива смятаме, че можем да бъдем ваш партньор и в идеите. Очакваме да споделяме опита си с уникалните неща, които сме правили. Така само ще допринесем, за да бъдат винаги доволни нашите клиенти.

От тук можете да изпращате ваши снимки от декорации и украса на рекламни материали, които сте правили с наши материали. Ние с радост ще ги публикуваме.

По долу можете да видите такива предложения, както и агенциите, които ги предлагат:

Очаквайте скоро снимков и видео материал  …