Учениците от неделинското село Средец получиха подаръци за първия учебен ден

1
Добави коментар
smolyandnes
smolyandnes

От името на народния представител от ГЕРБ Недялко Славов бяха предоставени подаръци за учениците от ОУ „Васил Левски“- с. Средец, община Неделино. Поводът за дарението бе откриването на новата учебна година.

То включваше спортни пособия за нуждите на часа по физкултура – топки за волейбол и футбол, федербали, обръчи, принадлежности за тенис на маса и др. Прочетен беше и поздравителен адрес до всички ученици, учители и родители от името на смолянските народните представители от ГЕРБ. Подаръците бяха връчени от Стойко Еленов, общински съветник от партия ГЕРБ в Неделино. По информация на Недялко Славов в началото на месец октомври в защитеното ОУ „Васил Левски“- с. Средец, ще бъдат предоставени учебни дъски за писане, столове и маси.

Припомняме, че при посещението на вицепремиера Цветан Цветанов в Смолянска област кметът на селото Съби Хаджиев го запозна с проблемите на училището и с това, че липсва необходимото оборудване. В тази връзка вицепремиерът разговаря с министъра на образованието Сергей Игнатов за спешно подпомагане на школото, където да започне провеждането на нормален учебен процес.

Пресцентър ПП ГЕРБ – Смолян