Какво знаете и не знаете за пениса ? | Teenproblem.net

9
Добави коментар
DarkPetrow
DarkPetrow

Знаете ли достатъчно информация за своя мъжки полов орган?

 

Наименованието „пенис“ идва от латинското penis, което в превод означава „опашка“.

 

В днешно време тази част от мъжкото тяло има много имена. В България традиционната дума, която се използва, се смята за вулгаризъм, затова няма да я споменаваме. Само ще кажем, че виден български фолклорист е на мнение, че преди години по време на плодородни ритуали танцуващите български жени са викали „и хуй“, а не „и ху“, другата вулгарна дума първоначално е значела „петел“, но в днешно време е поредният вулгаризъм.

 

Синият кит определено има с какво да се похвали. Неговият полов член е със завидни размери – 2.44 метра. Прасетата също са щастливци. В сравнение с тяхното тяло, те определено имат голям член – може да бъде дълъг колкото крак и половина.

 

70% от пенисите са необрязани. Едва 30% от момчетата до 15-годишна възраст са обрязани, като повечето от тях са евреи или мюсюлмани, тоест религията им го изисква.

 

 

В Америка 55% от младежите са се подложили на тази процедура.

 

Повечето бозайници всъщност имат кост в пениса. Или поне нещо подобно. Тя се нарича „baculum“ и се среща дори при нашите себеподобни шимпанзета и горили.

 

Какво представлява задръстването на простата? Това е, когато тестисите и простата са пълни и не можете да ги облекчите. За да се оправиш, просто вземи един аспирин, един душ и си мисли за нещо гадно – примерно за родителите ти, които правят страстен секс …

 

Има редица слухове, че размерът на пениса може да се познае по размера на крака, по носа, по размера на показалеца спрямо средния пръст и т.н. Всъщност това са пълни глупости.

 

Знаете ли, че има хора, които обичат да си похапват пениси. В Китай, например, половите органи на змия, магаре или елен, полети със сос или като добавка към някакво ядене, са доста търсена храна.

 

Оказа се, че има два вида пениса. Единият постоянно е в полуеректирало състояние и не променя значително размера си при ерекция, а другият се удължава и разширява, когато мъжът е възбуден.

 

Представителите на силния пол нямат възможност да контролират мъжкия си полов орган. Често им се случва той да се втвърди, без изобщо да са възбудени и да искат това да стане.