Менюто афродизиак за Свети Валентин до Варна 2012

21
Добави коментар
varnanovagodina
varnanovagodina

Мида „Сен Жак“ в ресторант Вила Марциана – Варна

От най-древни времена мидата Сен Жак провокира мъжката фантазия. Тя е символ на плодородието, сексуалната наслада и неприкритата женственост. Любимо ястие на шеф Джеджев: Запечена мида „Сен Жак“ с гъши дроб в легло от рукола.

Морски език в ресторант Вила Марциана – Варна

Знаете ли, че Казанова похапвал обилно количество скариди и морски дарове, за да поддържа сексуалната си форма. Добър апетит! Специалитета на Вила Марциана за февруари 2012: Рулце от морски език и скарида върху ризото и сос от шампанско.

Ягоди и шампанско в ресторант Вила Марциана – Варна

Ягоди и шампанско – най-популярната и въздействаща комбинация от афродизиаци в наше време, която е гаранция за последваща сексуална активност и при двата пола. Фаворитът на влюбените двойки на Свети Валентин 2012 в ресторант Вила Марциана до Варна: Сорбе от ягоди и шампанско.

Патешко филе „Магре” в ресторант Вила Марциана – Варна

Французите описват прасковата като „еликсир на любовта”, дори я наричат „гръдта на Венера”. Насладете се на вкуса и докосването! Специалитет на месец март 2012 – Патешко филе „Магре” с пюре от сладък картоф и карамелизирана праскова.

Ягоди с шоколад в ресторант Вила Марциана – Варна

Класика в съблазняването..! Още старите римляни в своите оргии и любовни игри са използвали ягодите като най-силен афродизиак. Класика в изкуството на изкушението.

Шоколадово брауни в ресторант Вила Марциана – Варна

Вождът на ацтеките Монтецума изпивал всеки ден по 50 чаши шоколад за подобряване на сексуалните си възможности, а арабите пазели в дълбока тайна местата на оглеждане на най-разпространения афродизиак в източния свят – джинджифила. Любим десерт на Шеф Джеджев: Шоколадово брауни с джинджифилов сладолед и поширана круша.

Бъдете наши гости на Свети Валентин в ресторант Вила Марциана – Варна

Научете повече за актуалното меню на ресторант Вила Марциана до Варна сега. Запитване Тел. 05102 3012. Други менюта на ресторант Вила Марциана – Варна