Изкусителката Маги сменя пениса Кънчо в училище

2
Добави коментар
alagin
alagin

Симпатичната тийнейджърка Маги сменя станалия скандалноизвестен със своите разкрепостени стихове Кънчо в уроците по секс в училище.

Медицински сестри и доктори ще раздават на гимназистите цветен комикс, в който 17-годишната девойка дава съвети на влюбените осмокласници Тони и Филип, пише „Стандарт“. Каката ще учи хлапетата как да не правят секс без презерватив, какво представляват хапчетата срещу забременяване и в какъв случай се взима спешна таблетка срещу бебе. В комикса Маги се шегува, че най-сигурното средство за предпазване от „надуване на корема“ е зелена ябълка, която обаче се хапва вместо секс.

Маги е рижа тийнейджърка със сини очи, облечена в лилаво секси костюмче с гол пъп. Националната програма за сексуално образование на тийнейджърите е подготвена от Българското дружество по акушерство и гинекология. Одобрена е от образователното министерство. Брошури за раздване ще получат 250 медицински специалисти от 13 общини.

Целта на новите брошури е да научат децата как да водят безопасен сексуален живот и как да не стигат до нежелана бременност. В момента България е на трето място по брой на аборти в света за момичета между 15 и 19 години. Пред нас са само Украйна и Русия. В България годишно се правят около 100 000 легални аборта, а родените деца през миналата година са 71 000. Учениците ще попълват и анонимни анкетни карти, в които ще посочват кога за пръв път са правилки секс и откъде са се информирали по темите на секса.