Вечерни рокли за дамите …

1
Добави коментар
Vodofashion
Vodofashion

Вечерни рокли за дамите …

21:57, 06 Януари 2013

  Вечерните рокли винаги са придавали на дамите лека мистериозна и съблазнителна нотка. Ако желаете да подчертаете великолепната си фигура, може да заложите на дълга рокля, падаща по тялото в нежни материи като шифон, дантела и тафта.

 

  Как да разберете, че сте намерили правилната вечерна рокля? Когато забравите в какво сте облечена и не искате нощта да свършва.

 

  Обогатете тоалета си с разнообразни аксесоари. Не се страхувайте от обеците с камъни, дългите тънки верижки или пък пищни колиета. За рокли с малко деколте са изключително подходящи по-дълги колиета, а тези без презрамки отчаяно крещят за акцент на ушите. Помнете това, че жената прави роклята, а роклята – вечерта.

 

  Дори да не е във ваш стил да носите изискани тоалети, не забравяйте, че винаги се налага да имате поне един такъв тоалет в гардероба – за извънредни случаи. Все някой познат ще ви покани на сватба или пък ще ви се наложи да отидете на фирменото парти в някой луксозен ресторант. Не чакайте последния момент, за да се сдобиете с подобен тоалет, макар VODO да предлага бърза и сигурна доставка, чрез която ще решите проблема веднага.

 

  Няма как един модел да е подходящ на всички, ето защо нашата богата колекция вечерни рокли пасва на различните ви настроения. Без значение от повода – сватба, коктейл или друго официално събитие, VODO ви предлага голям избор от изискани вечерни рокли. Помислете и как ще комбинирате своята рокля при по-студено време. С шал, наметка или болеро в подходящ цвят и материя, можете да изглеждате божествено. Оставете обемистите палта в гардероба и се появете със светъл и модерен шал, който не влиза в конфликт с кройката или дизайна на роклята. Забравете и за тежката чанта, която ви съпровожда през деня. Дори да са модерни в момента, просто не подхождат на случая. Заменете голямата торба с клъч или вечерна чантичка, които обаче са достатъчно големи, за да поберат най-необходимото.

 

  Най-вече, вслушайте се в тялото си, когато избирате вечерната си рокля. Бъдете дръзки, смели, елегантни, бляскави, но най-вече себе си.

« Назад към всички новини