Интериорен дизайн | Monblan

2
Добави коментар
paranormalen
paranormalen

Монблан Дизайн е студио за интериорен дизайн и архитектура в гр. Варна. Ние предлагаме цялостно архитектурно проектиране, професионални архитектурни визуализации, интериорно проектиране и се ангажираме с пълния работен процес от предварителното визуализиране на вашата идея до оформянето й в окончателен работен проект и нейното реализиране. Наша основна цел е създаване на завършен краен продукт,  представляващ синтез от технологии, интерактивна комуникация, персонален стил, ясно и достъпно съдържание и отличаващ се дизайн.

Професионално проектиране: Студио за интериорен дизайн Монблан разполага с най-съвременни софтуерни продукти за компютърна графика, триизмерно моделиране и компютърна анимация, както и с високопроизводителни работни станции и дигитална техника. По този начин се постига така желаното от всички фотореалистично качество на триизмерните визуализации. Вие имате възможност още на идейна фаза да разгледате проекта от всички аспекти и да го променяте в детайли както цветово, така и геометрично, за да сте сигурни че отговаря на вашите представи. Това важи с пълна сила както за архитектурни визуализации, така и за визуализации при интериорен дизайн.

Нашият екип от архитекти, ландшафтни архитекти, инж.дизайнери и строителни инженери ви гарантира отличен краен продукт, базиран на дългогодишен опит в сферите на архитектурно проектиране и интериорен дизайн. Вие ще получите цялостно комплексно обслужване – от проучването на терена, снабдяването с необходимата документация за стартиране на проектирането, през идейното и работно проектиране и разрешаването на строителството, до последния етап – интериорния дизайн и цялостната реализация.

Малко история: Основана през 2001 г. от група студенти по Инженерен дизайн, фирмата с бързи темпове навлиза в зората на триизмерното проектиране и се превръща в едно от водещите студиа, създаващи фотореалистични 3D визуализирани проекти за интериорен дизайн и архитектура. Със своите уникални и същевременно реализируеми интериорни проекти и изключителни 3D архитектурни визуализации Монблан Дизайн си извоюва едно от водещите места в сферата на триизмерната графика за североизточна България. Успешната работа в областта на вътрешния дизайн (интериорното проектиране), направи фирмата търсен партньор и в цялостното проектиране и реализиране на обектите. През последните няколко години Монблан Дизайн оправда доверието на своите клиенти в цялостния процес на проектиране.

 

Защо създаваме фотореалистични триизмерни визуализации?

 

Качествената 3D визуализация ви предоставя възможност да погледнете в бъдещето – да се запознаете подробно с крайния резултат от вашия проект, още преди да са започнали строителните и/или довършителните дейности. Така се свеждат до минимум нежелани ситуации като неправилни комбинации от цветове и материали, неправилна геометрична композиция (лошо пропорциониране), както и се решават много на брой дребни, но досадни проблеми в детайлите. Това всъщност ви спестява онези допълнителни финансови разходи, които са следствие от пропиляно време в разговори с безброй „специалисти“ или търговски представители, които се опитват да ви внушат, че техния продукт е това, което търсите. Също така по този начин вие може да разгледате подробно вашия проект в завършен вид и да се убедите, че той отговаря на вашите изисквания и оправдава очакванията ви за комфортен и уютен дом. Така, след като сте сигурни, че е избран най-добрия вариант, може да стартира работният етап от реализацията на вашия архитектурен и интериорен проект или продуктов дизайн.

 

Накратко:

 

– Финансовите разходи за интериорен дизайн и компютърни визуализации се компенсират многократно.

 

– Възможност за локализиране и отстраняване на нежелани последици.

 

– Вие сте сигурни, че проекта отговаря на вашите изисквания.

 

– Ясна представа за финалния резултат – както за вас, така и за фирмите-подизпълнители.

 

 

Монблан Дизайн Ви предлага:

 

Пълно проектиране –  ПУП, Архитектура, Конструкции, ВиК, Ел. инсталации, ОВК, Геодезия, Геология, Озеленяване, ПБЗ, Пожарна безопасност, Енергийна ефективност, Управление на отпадъците и др.изискващи се съгласно действащото законодаелство

Професионални архитектурни визуализации, компютърна анимация на интериор и екстериор, презентации на хартиен и/или цифров носител.

Интериорен дизайн или т. нар. вътрешен дизайн на жилища – апартаменти, мезонети, студиа, вили, къщи, и др.

Интериорен дизайн на обекти с обществено предназначение – ресторанти, кафе-барове, магазини, хотели, фоайета, офиси, заседателни зали, хотелски стаи и др.

Луксозен интериорен и екстериорен дизайн на търговски обекти и площи.

Изпълнение на проектираните от нас интериорни и екстериорни проекти или координация на фирмите подизпълнители.

Консултации относно интериорен дизайн и архитектура.

Всички видове довършителни дейности.

 

Обекти в процес на изпълнение:

Еднофамилна къща, м. Свети Никола, Варна

Интериорен дизайн на еднофамилна къща, Варна

Дентално студио в кв. Бриз, Варна

Корпоративен интериор към търговска верига ПРИМЕКС

 

НИЕ ЩЕ ПРЕДСТАВИМ ВАШИТЕ ИДЕИ ТАКА, КАКТО ВИЕ САМИТЕ НЕ СТЕ СИ ГИ ПРЕДСТАВЯЛИ…