Екшън прати бивш зам.-министър в ареста

2
Добави коментар
Zarev91
Zarev91

Скандалната Бужка Лукич налетя на мъжа си, на адвоката му и на съдия-изпълнител, които се опитаха да я накарат да напусне окупираната от нея семейна къща в Костинброд

Етикети
арест, зам.-министър, Бужка Лукич

Истински екшън изпрати в ареста бившата зам.-министърка фризьорка Бужка Лукич преди дни. Скандалната дама налетя на мъжа си, на адвоката му и на съдия-изпълнител, които се опитаха да я накарат да напусне окупираната от нея семейна къща в Костинброд, твърди в. „168 часа“.

Заместничката на Николай Василев в Министерството на държавната администрация от времето на управлението на Тройната коалиция изгони съпруга си и се опита да заграби луксозната им семейна къща с двор от 645 кв. м. Броени дни след това тя настани в семейната обител младия си приятел. След близо двегодишни дела съдът на всички инстанции призна правата на бившия й съпруг и Лукич беше принудена от съдия-изпълнител на напусне скъпия имот, който мъжът й изплаща.

Това обаче съвсем не стана доброволно, защото побеснялата бивша зам.-министърка се опита със сила да изблъска мъжа си, адвоката му и съдия-изпълнителя, дошли да изпълнят съдебното решение.

В крайна сметка освирепялата бивша началничка на държавната администрация е арестувана от полицията за взлом и самоуправство, тъй като се върнала обратно и разбила предадения от органите имот. Тези обстоятелства са вписани и в протокола за въвод, подписан от съдия-изпълнителя и органите на МВР, с копие от който „168 часа” твърди, че разполага, и където е записано: „Длъжникът Лукич си държи грубо – рита и чупи чужди принадлежности“.

Автор:

Константин Тодоров

Разпечатай
Изпрати