Най- добрият суроватъчен протеин?

2
Добави коментар
www.shopping.bg
www.shopping.bg

Начало

Новини

Най- добрият суроватъчен протеин?

Най- добрият суроватъчен протеин?

Публикувана: 28 Сеп 2012
Преглеждана: 5950

Всеки един от нас ежемесечно се сблъсква с огромният проблем с избирането на протеин. Пазара, буквално е залят с продукти, които обещават невероятни резултати и ефекти. Случайно попаднахме на една съпоставка на 7 популярни суроватъчни протеина, която е съвсем любителско направена, като данните са вземани от интернет пространството*. Изводи и твърдения няма да правим, ще оставим преценката на вас.

 

Данните от по- горната таблица са предназначени САМО за информационни цели.

*Всички стойности са взети от интернет пространството и НЕ са официално потвърдени от прозиводителите на сравняваните суплементи.

 

Източници:

http://www.predatornutrition.com/

http://www.peak.ag

http://www.bodybuilding.com/

http://optimumnutrition.com/

http://www.bsnonline.net/

ShopSelector Frontpage

 

Още новини

 
Имат ли ефект върху изгарянето на излишните мазнини
 
С наближаването на лятото все повече хора се втурват към фитнес залите за да стопят натрупаните от предишните месеци мазнини. Нормално, всеки иска да изгради желаната физика възможно най- бързо и затова трениращите прибягват до допълнителни стимулатори. В тази статия ще се спрем на едни от най- използваните фитнес аксесоари, чийто …

 
Една от любимите марки на бодибилдърите Scitec Nutrition, допълни каталога си с два прекрасни протеинови продукта.
 
За почитателите на бавно усвоимите протеини Scitec представя 100% CASEIN COMPLEX – мицеларен казеин с доминиращ млечен протеин и допълнително добавен суроватъчен протеин. Перфектен за след тренировка и/или преди лягане, 100% CASEIN COMPLEX ви осигурява 23гр. Протеин, …

„Това не е Майкъл Джордан. Това е Господ, преоблечен като Майкъл Джордан. Той е най-невероятният играч, който някога съм виждал.“ Това изказване на Лари Бърд, след мача, в който Джордан се подиграва със Селтикс, реализирайки 63 точки, до голяма степен прави равносметка за това, колко велик е №23.

А тази случка се разиграва през 1986 година, само две години след като Джордан е бил избран …