Red Bull дава не само крила

4
Добави коментар
tomislavsavov
tomislavsavov

Всички са гледали рекламите на Red Bull и знаят наизуст репликата „Red Bull дава крилаааа“. Най-популярната енергийна напитка в света се оказа много хитроумно вдъхновение за група студенти от Hallym University, Южна Корея. Те са създали устройство, служещо за зареждане на телефон, което е абсолютно малко копие на до болка познатото ни кенче на Red Bull.

Симпатичното мини кенче в синьо и сиво може да зарежда както телефон, така и iPad. Когато зарядното устройство се включи към телефона, на екрана му се появява специално приложение, което показва процеса на зареждане. В батерията, разбира се, можем веднага да забележим Червения Бик (запазена марка на Red Bull). При отключване на телефона, ако зарядното е все още включено към него, приложението ви препраща директно на сайта на Red Bull.

Бързам да уточня, че това все още е идея, но би било чудесно, ако компанията я приеме като една доста добра рекламна концепция. Това, което ме грабна в този продукт, е начинът, по който са навързани нещата. Ако Red Bull ви изпълва с такава неизчерпаема енергия, че чак ви се приисква да литнете, защо да не може да направи същото и за един телефон?! И така никой няма да бъде изтощен.

Снимка: adsoftheworld

Теми: adsoftheworldRed Bullзарядно

Facebook

Google+

Twitter

Linkedin

Запален по маркетинга и привърженик на северната школа. Завършил „Международен маркетинг и бранд мениджмънт“ в Лунд, Швеция, погледнал на социалните мрежи и новите технологии от кулата на банкирането, днес създава още повече реална стойност чрез дигиталните технологии в дигиталната агенция Next-DC.