Димана работи по нова песен

2
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Пролетта и лятото на 2012 г. се оказаха много успешни за Димана, защото и двете песни, които изпълнителката представи се наложиха като хитове.

Харесай страницата ни във Facebook

Баладата „Не ме е страх“ определено се очерта като едно от най-добрите попадения на певицата, а тя самата разкри, че истински се гордее с нея. Димана е много доволна и от факта, че песента успя да разгърне потенциала си и да докосне сърцата на много почитатели.

Дуетният проект на звездата на „Пайнер“ с Дамян Попов – „Оферта за нощта“ също пожъна успех в не една и две музикални класации. За това допринесе летния и свеж видеоклип на парчето, с който двамата изпълнители го представиха в ефира на „Планета“.

Димана си пожелава есента също да й донесе много успех и да ни зарадва с хитов проект, с който да празнуваме и да се забавляваме в следващите месеци.

Тя вече работи по нова песен, за която отново се довери на композитора, създал „Не ме е страх“, Николай Пашев. За разлика от поп звученето, на което залага в последните си две песни, този път Димана ще ни предложи типично поп-фолк парче.

Ще ни изненада ли звездата на „Планета“ с нов видеоклип и с още музикални проекти тази есен предстои да разберем съвсем скоро.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It