Арнолд Шварценегер иска прошка от Мария | 4lifebg.info – Вашия Лайфстайл портал. Красотата във всичките и измерения. Здрав…

1
Добави коментар
Slavenad492
Slavenad492

Арнолд Шварценегер е помолил Мария Шрайвър да му прости и да се връне при него. В момента двамата са в преговори за предстоящ развод, след като в началото на годината стана ясно, че Терминаторът е имал взаимоотношения с домашната им прислужница.

Звездата на „Непобедимите 2″ беше изоставен от жена си, след като тя разбра, че преди 14 години Арни е станал баща на незаконния син на икономката им Милдред Баена.

Бившият губернатор а Калифорния все още не е изгубил надежда, че ще се помири с майката на четирите си законни деца, въпреки че засега тя не е особено отзивчива.

Източник, приближен до актьора каза: „Арнолд е много стиснат спрямо Мария и децата, което е странно като се има предвид какво е направил. Той третира развода си като бизнес сделка.“ В момента Арнолд очаква печалби от своята нова автобиография „Зов за завръщане: Моята невероятна, истинска история на живота“, в която се описва голяма част от брака му с Мария.В книгата той признава, че аферата му е била „най-глупавото нещо, което някога е правил“.

Източник: tialoto.bg