Стилът на прическите през 2013

1
Добави коментар
ant_iv
ant_iv

Решили сте да скъсите дългата си коса. Само да ви споменем, че идната пролет на мода ще са дългите коси. Така, че бъдете пестеливи. Скъсявайте толкова, че в началото на пролетта да бъдете в крак с новите тенденции.
Какво да очакваме? Със сигурност обемните коси ще са на мода. Не, че някога са изглеждали зле! За онези от вас, които имат права  коса която в краищата има леки къдрици- няма да имат никакви проблеми. Да му мислят всички останали, по какъв начин ще създават този ефект! Къдравите варианти, които може да изберете са безброй много. От естествено падащи едри къдрици до дребни начупени кичурчета. Въпрос на личен избор.
Прическите, които създават ефекта „мокра коса“ винаги са били сред предпочитаните. Те отново ще се наложат сред модните за следващата година.
През идната пролет няма да се сбогуваме напълно с правите коси. Къдравите коси ще завлядват постепенно, а не от раз. Но все пак и в прическите с прави коси има някои нови идеи.
За онези от вас, които имат идеално права коса, може да я носите с дължина под раменете. За да не ви пречи и да си създадете удобство, може да захващате косата си със специална фиба, точно на тила. Чрез нея ще захващате двата края на кичурите.

За късите прави коси. В случай, че нямате бретон, обичате да експериментирате, то според стила добре ще се приеме да носите косата си на противоположната страна, а не от тази на растежа.
Знаете ли, че на мода се завръщат и правите коси с идеално разделен път? Ако тъкмо сега мислехте да направите нещо ново- помислете!
А нека направим и едно уточнение за бухналите коси, с които сякаш цяла нощ сте вилняли. Тези прическа официално се връща на мода. За да се постигне обем е желателно косата ви да е естествено чуплива или вие да сте я накъдрили. При права коса ефектът не е толкова чур. Обикновено се предпочита косата да е заметната в едната или другата половина на главата.
Все пак сякаш сред най-изискания модел си остава класическият вариант на идеално правата и дълга доста под раменете коса на път. Този ефект и сега се постига благодарение на преса. И много от вас вече няколко години са заложили на тази доста стилна прическа.
Интересно е, че с къдравите коси на мода се завръща и бретонът е леко сюрреалистичен вид. Той е достатъчно къс и начупен, за да не пречи на очите.
Типично лятно сякаш е начупването на косата с помощта на плитка през нощта. Тази прическа се допълва от идеално изправен бретон.
Или следващата година дава достатъчно възможности за разнообразяване или запазване на стила. С бретон, без, прав, начупен. Дълга или къса, но права. Всичко, каквото ви хрумне!

Стилът на прическите през 2013 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Like this:

Like Зареждане…

Коментирай

Коментари