Преслава: Научих да бъда суетна | 4lifebg.info – Вашия Лайфстайл портал. Красотата във всичките и измерения. Здрав дух,…

3
Добави коментар
Slavenad492
Slavenad492

Преслава: Научих да бъда суетна

Попфолк певицата споделя, че след като изпее една песен, в рамките на година – година й половина й се случва това, което е написано в текста.

„Баща ми е много горд с мен и със сестра ми“, разкри пред БТВ Преслава. Тя сподели, че баща й сега се бие в гърдите си, въпреки че отначало се е опитал да се противопостави на това тя да стане певица.

В откровено интервю Преслава сподели още, че майка й е искала да стане певица и да развие таланта си, но е била спряна от баща си, след това и от мъжа си.

Попфолк певицата споделя, че след като изпее една песен след година – година й половина й се случва това, което е написано в текста.  „Нямам страхове от това, че някой е с мен заради това, че съм Преслава“, каза още тя. На въпрос дали се е влюбвала скоро, певицата отговори само с „да“ и не коментира нищо повече за мъжа, който се спряга в пресата, че е нейни приятел.

Преслава сподели също така, че е намалила бюста си, защото се е чувствала изключително несъразмерна. „Суетата, която в момента имам я придобивам с професията си, а в началото бях изключително първична“, разказва още певицата.

Тя не крие, че е пяла и по време на избори, но като цяло не се интересува от политика.

Източник: novini.bg