Самоучител По Руски

4
Добави коментар
krisooriso
krisooriso

Най-Ефикасният Самоучител По Руски, С Който За 1 Месец Ще Научите Най-Използваните 2000 Думи, За Да Може Да Разбирате 80% От Писмената И Говорима Форма На Руския Език.

С този курс, вие:

⇒ Ще се научите да бъдете по-мотивирани при ученето и да го правите със страст – през цялото време!

⇒ Ще научите как трябва да се организирате, за да постигнете целите си в ученето на руски.

⇒ Ще разберете кои са 7-те най-големи грешки, които хората правят в техните уроци по руски… и какво трябва да направите за да ги избегнете.

⇒ Ще знаете колко време ви е нужно, за да проговорите един перфектен руски.

⇒ Ще можете винаги да намирате време за да практикувате, дори и ако сте много заети.

 

2000 думи за 30 дни – и ще разбирате 80% от езика . Просто е. (Това е може би най-прецизният и целенасочен руски език самоучител, който някога сте срещали.) Това не означава, че курсът се фокусира само върху тези 2000 думи… просто тези думи са първата и най-важна задача, която трябва да си поставите, а след това да мислите за останалото, включено в този самоучител по руски!

В началото нашата програма се фокусира върху малки и добре дефинирани области в руският език, имащи най-голям ефект върху ежедневното общуване, а тези 2000 специално подбрани думи са толкова използвани, че покриват 80% от езиковият запас нужен на хората.

Единствено след като ги научите добре, ние ще ви въведем към следващата стъпка!

Това е много повече от специално селектирани и групирани думи от руския език – това е пълен наръчник и ноу-хау, за това как трябва на учите думите по най-ефективният начин.

Нека да изясним, какво точно представлява този самоучител по руски.

Ако търсите класически курс по руски език, този самоучител не е за вас, защото той се фокусира върху много тесни, но изключително полезни области от езика. Това означава, че е перфектен за начинаещи или хора, които искат да опреснят знанията си.

Този езиков пакет не ви обещава съвършенство за 1 месец. Това което ви гарантираме е, че след края на 30-те дни, вие ще разбирате удивително добре разговори на руски език, а и останалите ще могат добре да ви разбират в ежедневните ситуации.**

Още веднъж – не ни разбирайте погрешно. Ако търсите обяснения на граматиката, или вие не сте начинаещи – този курс по руски език е подходящ и за вас.

Самоучителят няма да ви подготви за изпит по руски. Той ще ви научи на знания, необходими в реалният живот. Той няма магически да имплантира тези 2000 думи в мозъка ви (такъв начин все още не е възможен). За щастие, съществува много ефикасен начин за да научите тези думи, и повярвайте ми – наръчникът ви предлага това ноу-хау.

 

За кого е предназначен този руски самоучител?

•  За пътешествениците, които искат да извлекат максимумът от своето пътуване в Русия.

•  За всички, които са посещавали уроци по руски в миналото, но сега искат да опреснят знанията си, за да могат да се справят по-добре в комуникацията, понеже знанията им са се изпарили с времето.

•  За напълно начинаещи, които никога през живота си не са чували руска реч.

•  За бизнесмени, искащи да направят добро впечатление при визитата си в Русия.

• За студентите, които отиват да следват в Русия и се нуждаят от подходящ речников запас.

•  За всички, които отиват в Русия за да търсят работа с руски език и не искат да получат най-долнопробните предложения (хубавите се предлагат на хора, владеещи добре езика)

•  За любителите на чужди езици, които търсят най-ефикасният начин за учене на думи.

•  За всеки обикновен човек решил на учи руски и нуждаещ се от страхотен старт.

•   За ученици, изучаващи руски в училище, искащи да получат по-добри оценки и да впечатлят учителите и приятелите си със знания.

 

Лексиката е водеща! Защо?

Много полиглоти са съгласни със следното – за да научите наистина един език, трябва да направите две неща: да обогатите речниковия си запас и да използвате езика в естествен контекст. Граматика и учебник по руски език няма да ви помогнат да проговорите, а богатият речник – ДА.

Може да ви разбират напълно и без граматика и/или перфектно произношение, само благодарение на думите. Думите съдържат смисъла, те са главният носител на информация – всичко останало е просто черешката на тортата.

Има едно единствено по-важно нещо за добрата комуникация от речниковият запас: специално подбраните най-важни думи. Първите 2000.

Научаването на тези най-необходими думи, ще ви даде незабавни резултати и много полезна практическа стойност, съпоставени с времето което сте инвестирали.

Защо този самоучител по руски е уникален?

Самоучителят е насочен като хирургически лазер за максимална ефективност. Чрез фокусирането върху малки – но МНОГО значими сегменти от руският език, вие може да бъдете толкова ефективни, колкото и един мозъчен хирург.

Тези уроци по руски език ви напътстват по време на целият процес на обучение – от мотивирането ви в началото, до реалното използване на знанията. Те не са просто едно парче от тортата.

Програмата ви дава всичко необходимо и ви напътства стъпка по стъпка, по време на този 1 месец на обучение.

 

Това е може би най-лесният път за да опресните базовите си знания на отдавна забравеният руски език. Или пък да го научите, дори и никога преди да не сте чували руска реч.

Изпратете СМС с текст ruski на номер 1092 (2,40 лв с ДДС за всички български оператори) и въведете кода, който ще получите кото обратен СМС в полето долу:

 

 

След като сте въвели кода от получения обратно SMS в полето горе и натиснете бутона автоматично ще можете да изтеглите Самоучителя заедно с БОНУСИТЕ на вашия компютър.

 

При изтегляне на Самоучителя По Руски Език ще получите и следните БОНУС Книги и Помагала, като Подарък към него, Абсолютно Безплатно!

И всичко това Само За 2 ЛЕВА!

 

 

Бонус 1

Бонус 2

Бонус 3 

 

Бонус 4

 

Нещата, които ще научите с този самоучител:

 

» Трите ефективни начина за да усъвършенствате разбирането на разговорен руски.

 

» Тайната за обогатяването на речниковият си запас по руски, по един лесен, бърз и интересен начин

 

» Как да запомните повече от 100 нови думи за един ден, лесно, и никога да не ги забравите…

 

» Разберете каква е същността на руският език, за да можете да говорите естествено и да придобиете увереност в четенето и писането на руски!

 

» Съвременния и уникален метод, позволяващ ви да усвоявате руския лесно и бързо!

 

» Разберете тайната на произношението, което ще ви позволи да говорите руски уверено и така сякаш езика ви е майчин.

 

» Изчистете всички проблеми стоящи пред вас, за да станете уверени в комуникацията – такива каквито винаги сте искали да бъдете

 

» Най-използваните думи и изрази от ежедневието

 

» 3 ключови стъпки, с които по магически начин ще овладеете и говорите руски без усилия

 

» Наистина лесният и ефективен начин за изучаване на руски език, който няма да откриете на други места

 

» Как да избягвате недоразуменията в комуникацията, чрез предварителното усвояване на ограничено количество фрази

 

» Разшифровайте и разберете правилата по руски, след което самите вие може да преподавате, и да уволните всички учители

 

» И още много повече!

 

 

 

 

Ползите:

Следва и частта, в която ще се опитаме да ви убедим защо нашият самоучител по руски е по-добра инвестиция от купуването на 5 билета за кино.

Каква е цената на възможността да комуникирате на руски? Колко са ползите, които ще извлечете от знанията си при престоя в чужда страна?  Какви са възможностите, които тези знания ви предоставят?

Ще ви отговорим така: ако в действителност възнамерявате да използвате знанията си, стойността на ползите е безценна. Ако не – всичко това е безполезно.

Чуждият език може да ви открие нови възможности за работа, приключения, любов, приятелство, нов поглед за нещата по света, забавления и дори напълно нов живот. Ако не притежавате инструмент с нуждата ефективност, за направата на ключът към този нов свят, то вие никога няма да можете да се сдобиете с тези ползи. Това, което самоучителят ви предоставя, е стълбата с която може да достигнете и да вкусите от тези сладки плодове.

 

Какво ще кажете за уменията и средствата за овладяване на езика за един месец, за да може да разбирате 80% от това което ви трябва? И то не един, а ВСЕКИ език, който искате да научите. Какво ще кажете за това?

Бихте ли заплатили по 2,75 цента на дума, за да получите най-добрият метод за усвояването им?

Традиционните курсове по руски език струват цяло състояние, ако изобщо успеете да получите адекватни знания от тях. Истината е, че курсовете и повечето уроци по руски език онлайн са абсурдно неефективни и са насочени към точно конкретен език. Картинки, речници, записи – лесно може да изгубите стотици долари и то само за базовия пакет. Можете да го сторите, но нямате ли и по-добра алтернатива?

 

Досега даже не сме споменали за цената на времето, което ще изгубите чрез тези неефективни инструменти и методи за обучение. Както се казва, всяка секунда е безценна. С ефективност вие „купувате” време – за да спечелите повече свободно време.

 

Ако и сега не се убедите в това, че наръчникът си струва цената, нищо повече не би могло да го стори.

 

Ето ги и най-важните две неща които нашият самоучител по руски ще ви даде: време и знания. Всяко едно е безценно – а когато ги комбинирате? Вие преценете.

 

Това означава:

•  Без чакане за доставка

•  Без разходи за обработка и доставка

•  Без риск от загуба или повреда

•  Минимално влияние върху портфейла ви!