Обеци Сваровски

1
Добави коментар
ant_iv
ant_iv

Коя жена не би се зарадвала на обеци с кристали Сваровски? Украшенията са нежни, стилни и различни. Сваровски обеци са подходящ акцент на елегантното облекло и придават блясък на визията ви. В България, обеците с кристали са много популярни и търсени не само заради красотата си, а и заради достъпните си цени. Компанията Сваровски  непрекъснато предлага на верните си почитателки нови модели.

Обеците са с различна дължина, с различна големина, изпъстрени с множество кристали, с различна форма и начин на закопчаване. Обеците Сваровски са направени от висококачествена бижутерийна сплав, която не съдържа никел. Обикновено това е неръждаема стомана. Тя не почернява и не променя цвета си с течение на времето. Металната част на обеците е хипоалергенна и е със златно или сребърно покритие. Инкрустираните кристали са в различна форма, съчетани в различни цветови комбинации.

Повечето обеци са малки и се закопчават с винт, или пък дълги с кукичка. Но от Сваровски са помислили и за онези от вас, които нямат дупки на ушите. Предлагат се и доста интересни модели с клипс закопчалка. За да се подсили отражението на кристалите се използва специално метално химическо покритие. Понякога, това покритие е двойно, за да се постигне по – добър ефект.

Независимо какви обеци ще изберете, със сигурност ще си добавите блясък и елегантност. Обеците Сваровски умело се съчетават с гривни и колиета с кристали, перли, злато и сребро. Трудно е да устоите пред неподправения стил на бижутата Сваровски.

Подарете си класа и внесете светлина в сивото ежедневие!