Liposonix – стопяване – премахване на мазнини

3
Добави коментар
woltron4o
woltron4o

Липосукцията е една от най-малко обременените с усложнения процедури в областта на пластичната хирургия. Въпреки това, при нея има хирургически рискове, необходимост от последващи грижи и дълъг период за възстановяване след третирането.

Тя е оперативна намеса, след която има опасност от развиването на някои проблеми – хематоми (събиране на кръв под кожата), сероми (събиране на течност), инфекция и други. Следоперативния период при липосукцията продължава от 3 до 6 месеца. Това е така, поради различните и специфични механизми за възстановяване на тъканите.

В първите дни след липосукцията се наблюдават, подутини поради травматичният отток в тях. Насинявания под кожата, като обработените области са болезнени, като при сериозно натъртване. На 2-рият ден след операцията се облича колан, който се сваля само когато се взема душ, но най-рано след 7-мият ден. Този колан се носи денонощно в продължение на 2 месеца.

Като цяло следоперативния период продължава около 6 месеца.

За разлика от този вид хирургия, Liposonix е неинвазивен метод и пациентите се връщат към нормалното си ежедневие веднага след процедурата.

Работата с Liposonix в зоната на корема и паласките отнема около час. Секторите, които ще се третират, ще бъдат отбелязани върху кожата Ви. Работният накрайник, ще бъде положен внимателно неколкократно върху всяка зона на третиране, докато сеансът завърши.

Липосоникс:

При Liposonix е много по-лесно. Той е неинвазивен метод за премахване/ стопяване на подкожните мазнини. При него се използва високо интензивен фокусиран ултразвук, който нагрява подкожните мазнини и ги стопява.

Повърхността на кожата и околните тъкани остават незасегнати. Унищожените мастни клетки се преработват от черният дроб и естествено се изхвърлят от тялото. След време кожата се свива, а тялото придобива нови очертания. Тялото по естествен начин обработва и окончателно отстранява разрушената мастна тъкан за период между 8 и 12 седмици.