Влади, Ирен, Бони и Ники Мартинов номинирани за изгонване

2
Добави коментар
spasko_18
spasko_18

Суматоха
  Шоу

Влади, Ирен, Бони и Ники Мартинов номинирани за изгонване

PlovdivWeek на 03/10/2012, 22:41

Снимка: skandalno.net

Ирен и Владо и този път се оказаха най-големите дразнители в Къщата

 

Владо Данаилов, майка му Ирен, ромската перла Бони и Ники Мартинов са номинираните за изгонване през тази седмица от къщата на Вип Брадър. Най-много гласове срещу себе си получиха дразнителите на съквартирантите майка и син Влади и Ирен, както и певицата Бони.

Номиниран е и Ники Мартинов, чиито отбор загуби една от игрите в Къщата и така като капитан бе автоматично посочен за напускане.

Битката този път се очертава да бъде доста оспорвана. Бони, Владо и Ирен са номинирани за втори път. В предишната седмица те победиха по спечелени гласове Аксиния, която напусна риалитито. Сега към битката се присъединява и един от лидерите в Къщата – Ники.

Веднага след номинациите съквартирантите се обединиха около мнението, че този път борбата ще бъде жестока. Ники пък се опита да насочи битката в посока – всички срещу чалгата. Веднага след номинациите той и Владо коментираха, че обществото ни е под силно влияние на този вид музика и това е един вид тест. Според тях ако Бони остане, то чалгата е превзела България.

Тагове:
шоу
вип брадър
номинации
съквартиранти
бони
владо
ирен
ники