Сашо Дойнов за Бони: Гала, не ми давай за пример циганка

2
Добави коментар
alagin
alagin

Актьорът Сашо Дойнов и Гала се изпокараха в „На кафе“.

Водещата започна да защитава Бони, че била пример за подражание за хората с нейната кръв. Устатият Дойнов обаче я заби: „Аз крада, щото съм млада и съм циганка. Аз не си плащам билетчето в трамвая, защото съм млада и съм циганка. Сега по същия начин се оправдава и Бони – мен ме мразят в къщата, защото съм млада и съм циганка. Не ми давай пример с циганки!“ Артистът се развихри и наплю всичките съквартиранти във „ВИП брадър“.

Сашо Дойнов не пожали и дългогодишния си приятел Иван Ласкин: „Къци е дървен философ. Друг е въпросът, че Ласкин е глупав и не може да измисли игра като него. Той обаче не пропусна да похвали Васко да Гама, че е успял да изпързаля елегантно останалите, като им провали мисията за седмичния бюджет. „Трябва да си малоумен, за да се караш с Ласкин, който яде суши, а останалите – трици. Първо си вържи яденето, след това нападай другите“, категоричен бе актьорът.

Той не пропусна да засегне и лесбо двойката Люси Дяковска и Камелия, които не спират да плачат. Според него фалшивата графиня страда не от това, че не е себе си в къщата, а защото никога няма да стане благородничка. Най-добрият играч според Дойнов била синоптичката Никол Станкулова, която обаче нямало да спечели, защото попаднала на хиени, които ще я разкъсат.