Мир във ВИП Брадър, Владо и Ирен напуснаха

2
Добави коментар
spasko_18
spasko_18

Суматоха
  Шоу

Мир във ВИП Брадър, Владо и Ирен напуснаха

PlovdivWeek на 08/10/2012, 22:42

Снимка: skandalno.net

Владо напуска като най-интересен съквартирант в шоуто

 

Актрисата Ирен Кривошиева и синът й Владо Данаилов са поредните изгонени от Къщата на ВИП Брадър. Те събраха най-малко гласове от зрителите и съответно напускат риалито.

Другите номинирани Бони и Ники Мартинов остават в Къщата и така зрителите не решиха техния спор. С изгонването на Ирен и Владо шоуто загуби най-колоритния и одумван участник тази година. Владо ще бъде запомнен със странното си поведение и първобитните си навици. Освен това той намеси името на баща си в обществен скандал.

Все пак Владо в последния момент изказа своите думи към Стефан Данаилов. Ето и текста на писмото: Обичам те татко! Ти си велико дете на Бог, радвай се на голямата си душа и сърце. Извинявай за всичко, дето съм ти причинил , не съм искал да те нараня. Следвам си сърцето винаги. Аз съм във великата любов – светлината на Бог. Ела да се обичаме завинаги. Имам само едно желание – да си добре, да си лек и винаги пълен с любов, надежда, блаженство и радост. Да знаеш дълбоко в теб, че те обичам . Не държа камъни от миналото, аз те разбирам – изборите ти, трудностите и винаги съм усещал любовта ти. Бъди лек, обичам те! Бог в теб, с теб и аз съм с теб винаги!

При излзиането от Къщата Владо заяви , че Бони е фаворит за спечелване на шоуто.

Тагове:
шоу
вип брадър
владо
ирен
бони
изгонени