Оли Мърс се завръща с нов сингъл

2
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Оли Мърс се завръща с убийствен нов сингъл „Troublemaker“ (Epic/Syco) със специалното участие на Flo Rida като европейската радио премиера беше вчера, 08.10.

Харесай страницата ни във Facebook

Песента е пилотен сингъл от предстоящия трети студиен албум на Оли Мърс „Right Place, Right Time“, който ще бъде издаден у нас от Вирджиния Рекърдс/Sony Music на 26 ноември, 2012, съобщиха за Меломан.бг | Музиката на твоя живот от компанията.

„Troublemaker“ е завладяващо поп парче, което Оли Мърс създава заедно с Клод Кели и Стив Робсън. Видеопремиерата на „Troublemaker“ ще се състои на 12 октомври. 

“Нямам търпение да излезе албумът и да видя как публиката ще го възприеме. Измина една страхотна година в студиото и наистина се вълнувам от новата музикална посока, в която тръгнах. „Troublemaker“ е песен с различно звучене от всичко, което съм правил до момента и новият албум определено е голяма стъпка напред”. – споделя Оли Мърс.

Последният албум на Оли Мърс „In Case You Didn“t Know“ (2011) дебютира на #1 в чарта за албуми на Острова и е с тройно платинен статус във Великобритания. 

През 2012 година Оли Мърс осъществи суперуспешно турне включително два поредни концерта в напълно разпродадената лондонска зала O2 Arena. През февруари следващата година Оли Мърс стартира британското си турне, а в началото на април започва и европейската му обиколка.

Тези дни Оли Мърс е доста зает. Освен със записите по предстоящия албум и подготовката по турнето, той е ко-водещ на предаването „The Xtra Factor“ в ефира на ITV2, а на 11 октомври ще представи и първата си книга – „Happy Days“.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It