Соня Немска в търсене на нов хит

2
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Пъстрата палитра на есента зарежда Соня Немска с чувства и емоции, които отключват творческия й заряд.

Харесай страницата ни във Facebook

Певицата вече разкри в „Звездно“ по телевизия Планета, че в момента е в търсене на своята нова песен, с която да зарадва верните си почитатели. Изпълнителката сподели, че може малко да се забави с новия си проект, но това е защото държи да ни предложи нещо наистина хитово.

Соня Немска иска да заложи на песен, която да надмине успеха на дуета й с Андреас – „Няма такава любов“, а това не е лесна задача. Наред с творческите си търсения певицата е много щастлива и в личен план, а за това е отговорна нейната дъщеря. Рая, която тази година е четвъртокласничка, радва звездната си майка с отлични оценки и я кара да се чувства много горда.

Есента вече е факт, но лятото все още е в сърцето на Соня Немска, която често се връща в смомените си за всички хубави моменти от него. Пред камерата на телевизия „Планета“ тя сподели, че през изминалите месеци е успяла да комбинира концертните си изяви с почивката.

Изпълнителката е почивала няколко пъти на морето, а в останалите свободни дни е предпочела да релаксира в любимия си роден град – Панагюрище.

Гласувай ТУК за любимата си поп-фолк песен!

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It