Снимки за деца до 7 години за градския транспорт – САМО 3 ЛВ. – Онлайн поръчка на снимки за копиране, студийна фотография,…

1
Добави коментар
Photoland
Photoland

09/10/2012

Сега ще зарадваме всички родители на деца до 7 години!

Вероятно знаете за новото изискване всички деца до 7 години да имат карта за градски транспорт.

Децата до 7 навършени години – при наличието на издадена абонаментна карта от Градски транспорт ЕАД и заверена от община Варна, ще имат право на безплатно пътуване в превозните средства за обществен превоз на пътници, на неограничен брой пътувания по вътрешноградския автобусен, тролейбусен и трамваен транспорт в цялата страна, включително и метрополитена.

Картите са безплатни и се издават през цялата година със срок на валидност до 31 януари на следващата година по настоящ адрес на детето.

За издаване на картата е необходимо да се представят документи, удостоверяващи възрастта на детето и неговия адрес:

1. Акт за раждане (копие);

2. Документ за самоличност на родител (настойник);

3. Снимка на детето (формат – 2 см/2,5 см), един брой.

Приемането на необходимите документи за издаване на карти ще започне от 08.10.12 г. в централния пункт на Градски транспорт ЕАД – Варна, ул. Тролейна 48, всеки работен ден от 09:30 до 16:00 ч., обедна почивка – от 12:00 до 12:30 ч. и от 16 до 24 число на месеца – в пункта на училище ”Димчо Дебелянов” (Обръщача) – всеки работен ден от 09:30 до 16:00 ч., обедна почивка от 12:00 до 12:30 ч.

Получаване на готовите карти ще се извършва след 7 работни дни в пункта, в който са подадени документите.

Едва ли ще ви зарадвам с тази информация. Но добрата новина е, че Фотоленд ще прави тези снимки, отговарящи на изискванията, само за 3 лв.*!

Чакаме ви, скъпи деца и родители!

* Тази цена е валидна за снимки за карта за градския транспорт на деца от 0 до 7 години.