Бебефон Всичко за бебефона на едно място

1
Добави коментар
kormorana82
kormorana82

6
яну

Posted by bebefon in Бебефон. Tagged: видео бебефон. Вашият коментар

Представяме Ви новия и най-съвременен видео бебефон на Motorola Blink 1 снадбен с безжична връзка Wi-Fi.

Този изключителен модел на Моторола Blink 1 притежава безжична камера, която лесно може да се свърже посредством вашата домашна безжична мрежа с вашия смартфон или телевизор. След като еднократно съедините двете устройства вие ще можете от всяко място с интернет да наблюдавате от вашия смартфон какво се случва у дома. Безжичната мрежа е необходима за самия бебефон, за да има той добра връзка с интернет и веднъж свързан към нея, не са необходими никакви други настройки.

Този бебефон е напълно съвместим с всички устройства на Ейпъл (айфони, айпади, айподи и други), с всички смартфони и таблети използващи Андроид, както и с всеки компютър, телевизор или лаптоп притежаващ безжична връзка.

Видеото се предава компресирано, като в същото време качеството е на ниво. Най-добрата характеристика на този бебефон, е че може да управлявате камерата да я завъртате, да увеличавате и да приближавате образа, да правите снимки и много други функции.

Комуникацията между двете сдвоени устройства е двупосочна, а благодарение на инфрачервените диоди в периферията, през нощта картината е ясна и се вижда всичко без да е необходима допълнителна светлина. Ако искате да си направите снимка, можете с един клик да го направите и да запишете снимката на своя телефон, а ако искате клипче също е възможно.

Друг интересен плюс на бебефона е функцията термометър.

За притежателите на смартфони инсталацията става посредством с изтегляне на напълно безплатно приложение от Ап Стор, Андроид Маркет или от сайта на Микрософт. За допълнителна информация посетете сайта на онлайн магазин за детски стоки Detskisviat.com. Можете лесно да зададете своя въпрос, както и да поръчате видео бебефон Моторола Blink 1 на цена от само 299,00 лева с ДДС и с две години пълна гаранция! Видео представяне на продукта пък можете да прегледате в сайта на youtube.com изпизвайки „Motorola Blink 1″.

11
сеп

Posted by bebefon in Бебефон. Tagged: бебефон, моторола. Вашият коментар

Компанията Моторола освен познатите мобилни телефони започна да произвежда едни от най-добрите на пазара бебефони. Бебефон Моторола се отличават с голямо качество, отличен дизайн и аудио/видео комуникация.

Имахме честта да разгледаме и изпробваме един от топ моделите на Моторола, като сега ще споделя с вас мойте първи впечатления от продукта.

Бебефон Motorola MBP33 е един сравнително нов модел, отскоро на пазара. Снабден е както с аудио вързка, така и с двупосочно видео стрийминг. Модела бебефон Моторола се характеризира с един доста голям и удобен при това дисплей на екрана достигащ до 8,7 сантиметра приблизително. Уникалното при модела е и наличието на камера за нощно виждане, което е безспорно голяма екстра както за родителя, така и за бебето. Това е първия модел с камера за нощно виждане и след два, три теста се убедих, че наистина с се справили добре с нея. Картината предавана на тъмно е ясна и се разбира всичко. Това е така благодарение на малките инфрачервени лампички, който спомагат да предадат картина на тъмно без да дразнят или пречат на съня на детето.

Друга екстра на модела е показването на родителския дисплей на температурата при детето. Включена е и екстрата да изберете и зададете една от десетте фабрично запаметени присписвни мелодии. Обхвата на бебефона е много добър и за посочените характеристики, имам предвид видео-връзката той достига до цели 200 метра, като зебележете, ако се отдалечите на по-голямо разстояние, бебефона ще ви сигнализира, че сте вече извън обхват. Устройството е снабдено с презаредими батерии, а сигнала по които получавате аудио и видеото е добре криптиран, така че няма как някой да се включи с подобен бебефон и да вижда вашата картина.

Всичко това може да закупите на доста прилична цена от сайта на Нувита, където освен този модел бебефони, ще откриете и още много подобни стоки за бебето. Продукта се предлага с двугодишна гаранция, а при необходимост можете да изберете и цвят.

11
сеп

Posted by bebefon in Бебефон. Tagged: бебефон. 2 коментара

практичен бебефон

Избора на добър бебефон в повечето случай е свързан с голямо търсене и сравняване от към цена – качество и разбира се предлагани екстри. Добрия бебефон задължително трябва да има освен аудио и видео връзка с вашия мъник за още по-голям контрол и наблюдение. На пазара има изключително много продукти от тази гама, но нека се спрем на сайта , който предлага едни от най-добрите и в същото време достъпни модели бебефони.

При избора на бебефон е добре да изберете такъв с достатъчно голям размер, особено при видео моделите. Най-добра картина на бебето ще добиете при размери на бебефона до четири инча, което се равнява на приблизително 10 сантиметра или с други думи казано – размера на практичен таблет. При такъв размер на екрана няма да има никаква нужда да се зверите, а само с един поглед дори периферен, ще видите и оцените всички детайли около малкия бебок. Ако дисплеят на екрана е цветен това още повече ще подобри детайлите. Големината от 10 см не трябва да ви плащи, защото така по-лесно ще го местите и поставяте на удобно за вас място.

Следващото нещо, което задължително трябва да погледнете преди да закупите своя бебефон е обхвата на устройството. Той не трябва да е прекалено малък, а пък прекалено големите обхвати според мен са неизпозлваеми, защото все пак няма да наблюдавате и слушате детето си от работа. Един приличен обхват от 200 – 250 метра е напълно достатъчен. Някой модели бебефони са снабдени с антена, което е предпочитано при избор.

При добрите модели има и една екстра, която се нарича светлинна индикация. Тази индикация помага, когато сте заети с някаква работа и е шумно при вас. Модерните бебефони предават дишането на детето с мигане на лампичка.

Най-голямата екстра пък е опцията да закачите вашия бебефон към телевизора. Повечето телевизори вече са с много функции като режима две картини едновременно – и така гледайки новините или любимия сериал, в долната част на екрана ще наблюдавате какво прави бебето.

Ако се колебаете откъде и какъв модел бебефон да закупите, можете да разгледате всички модели в сайта на http://nuvita-bg.com. Извършват доставката изключително бързо, безплатно, а продуктите са всички с гаранция, а и можете винаги да се обърнете с въпрос към някой от експертите продавачи! Следете този блог за още актуална бебефон информация!