Къде се покри Наталия Кобилкина?

39
Добави коментар
ledzep
ledzep

Къде се покри Наталия Кобилкина?

Слави натири скандалната сексоложка от шоуто си

Специалистката по ерекции и оргазми Наталия Кобилкина е аут завинаги от „Шоуто на Слави“ – пише „Уикенд“. Тя няма да се върне в есенния сезон с рубриката си „Мъжът и жената интимно“, въпреки че липсата й вълнува по-разкрепостените фенове на предаването.
Дългия еднолично решил да свали от ефир секс разговорите с палавата рускиня, тъй като бил притиснат от една страна – от по-възрастните и консервативни зрители, а от друга – от копоите на СЕМ. Наблюдателите от Съвета за електронни медии следели изкъсо репликите на сексоложката и неведнъж пращали предупреждения на Слави Трифонов, че съдържанието на шоуто му е нецензурно и ако продължава да дава свобода на Наталия Кобилкина, ще бъде глобен солено.
До санкция така и не се стигнало, тъй като учиндолецът постоянно правеше забележки на устатата сексоложка. Зрителите обаче също недоволствали от обсъждането на теми като аналния секс, маточния оргазъм и интимните ласки между гейовете в национален ефир. В крайна сметка на Слави му писнало да се кахъри за рубриката на Кобилкина и я свалил – отбелязва изданието.

Категория:
И звездите патят  Етикети:
Наталия Кобилкина, оргазъм, секс, сексоложка, Слави