igriskoli7

1
Добави коментар
gotinisaitove7
gotinisaitove7

Колко време прекарвате играейки в интернет? Случвало ли ви се е просто да не можете да спите, привлечени от дадена игра? Ами вие сте сред милиони други, които са открили същата мания и щастливо са се превърнали в общността позната като „общността на геймърите“. Всички обичаме да играем тези глупави игри! От обикновените безплатни игри като „Aion: The Tower of Eternity“ or „Dark Space“към сложните и по-скъпи като „Champions“ or „Tabula Rasa“, игрите винаги са забавни, конкурентни и са чудесен начин да се съревновавате с приятели.

В тази статия докато обсъждаме плюсовете на онлайн игрите, ние също ще обсъдим причините защо в онлайн игрите има смисъл те да са безплатни. Също така ще ви дадем кратка информация за някои от най-популярните игри, както и информация къде да ги откриете, както и разходите и колко сложни могат да бъдат за вас.

„Безплатни игри“ не означава непременно евтини игри

Всичко зависи от това дали можете да търпите реклами. Freebie игрите са склонни да имат поне няколко търговски реклами в различни интервали от време и много ги чувстват като проникващи във времето им. Игри като Aion: The Tower of Eternity са предназначени да привличат играчи и в същото време да насърчават даден сайт или продукт. Това е изцяло законно и кой би могъл да ги обвини, че насърчават продуктите си? Просто играйте толкова дълго колкото можете без да бъдете прекъсвани на всеки няколко минути от някаква реклама или промоция. Използвайте добра търсачка като Гугъл или Бинг, за да намерите всички игри, с които можете да се справите или пък ако ви се играят игри за двама мога да Ви препоръчам сайта http://www.igrizadvama.com!

Онлайн анархията държи играчите заети…и без разходи!

Игри като Sci-Fi Anarchy са толкова пристрастителни и забавни,че можете да откриете себе си в тях. Във всеки един момент можете да играете с някой от 12 000 играчи чрез три сървъра. Изпълнете поредица от мисии и продължавайте толкова дълго, колкото можете докато не ви убият или не се уморите от играене. Винаги ще имате опции а връщане или да стартирате наново. Играта е напълно приспособима. Everquest е толкова известна, че вече има нейно продължение – Еverquest 2. Можете да играете тази фентъзи игра от всеки от 25-те сървъра и като се има впредвид, че над 200 000 други пристрастени играят можете да изберете да персонализирате и играете в 3D режим колкото искате. Колко много ще се забавлявате за по-малко от 20 долара.

Повечето игри не отслабват компютъра, за да играете успешно

Голямата част от онлайн игрите не изискват особено силен компютър, но е по-добре да имате доста памет и сравнително добър процесор. От 300 MHz за Run Scape до 1 GHz за най-новите и бързи игри като от вида игри за двама, което ви е нужно. Добра видео карта е нужна и също така бърз интернет, ако е възможно. Всички игри могат да бъдат играни и с недотолкова силни компютри, но по-силния компютър е гаранция за качествена игра.

В заключение, онлайн игрите са нещо сериозно в наши дни и всички, млади и стари ги харесват. Следователно не е изненадващо, че има хиляди, дори милиони достъпни игри в интернет. Когато играете онлайн ще откриете, че няма недостиг от забавни игри, които да играете.