5 адски шантави сайта

26
Добави коментар
webmiastoto
webmiastoto

Глобалната мрежа е като обикалянето по баровете – ако търсиш усърдно, ще попаднеш на много интересни места. Ние ти спестихме безцелното лутане и предлагаме на твоето внимание 5 доста шантави сайта без аналог.

Сайт за разгъване на руло тоалетна хартия

Изнервен си! Имаш нужда от някакво монотонно, неангажиращо и увличащо действие? Тогава какво ще кажеш да поразгъваш тоалетна хартия? Не е научно доказано, че успокоява нервите, но пък може да пробваш на http://www.papertoilet.com/. И да не забравиш да споделиш резултатите.

 

Сайт за цапаници с мишката

Ако часовникът в офиса ти се мести по-бавно от бабичка на пешеходна пътека и се чудиш как да убиеш времето, може да пробваш на адрес www.rivelazioni.com, където с местене на мишката  на воля да създаваш странни, цветни фигури.

 

Сайт за късане на мрежа на паяк

От продължителното седене на работния стол си събрал повече от енергия и от Рони Колман пред празна чиния с пилешки кости, а агресията напира у теб като в Стоичков при вида на нежелан фото репортер. Ех, да имаше сега една грижливо изплетена паякова мрежа, която душманската да разкъсаш. Има – на www.coldvoid.com. Обаче после не се и надявай, когато ти се наложи , Спайдърмен да дойде да те спаси.

 

Сайт за спиране на снежни топки

Ако ти се играе на някоя нестандартна игра, пробвай на http://balldroppings.com. Целта е да не даваш на топката да падне, като я спираш с помощта на линии, които чертаеш с мишката. Найс, а?

 

Сайт за показване на времето. Ама как!

www.humanclock.com е наистина интересен сайт. Доколкото схванахме, идеята му е да показва реалното време със снимки на различни места, хора и предмети по света. Разгледай го и ще видиш за какво става дума.

Други публикации: Share and Enjoy
Коментари