GPS навигации LEOS M4 и LEOS M5 – високо качество на ниска цена!!!

2
Добави коментар
compleo
compleo

GPS навигации LEOS M4 и LEOS M5 – високо качество на ниска цена!!!
00:04, 05 Октомври 2012 видяна 539 пъти

1
2
3
4
5

3,18 / 5
(33 гласа)

Вие не сте гласували за тази новина

Все по-голяма част от хората пътуват често и много, дори и просто за да стигнат до работното си място. Всички сме изпитвали неприятното усещане да се изгубим или да се чудим по кой път да поемем. Затова можем да заявим, че GPS навигациите се превръщат от екстра в необходимост. Не случайно съществуват множество фирми, които се конкурират за титлата „най-добър GPS”. Всеки от нас е чувал за гигантите Garmin и TomTom и е отчасти запознат с техните особености.
Днес ще Ви представим една българска фирма, набираща скорост и постоянно завладяваща все по-голяма част от пазара. Марката LEOS притежава завидно високо качество на изработка на техните продукти, мултифункционален софтуер и компетентен, професионален мениджмънт. Тъй като са сравнително нова фирма, а конкуренцията в света на GPS навигациите е голяма, те опитват да пробият сред утвърдените производители чрез една много проста формула – качествени продукти, по нищо не остъпващи на големите марки, предоставени на достъпни за клиента цени. Най-голям интерес сред продуктите, заради множеството от функции и атрактивната цена им безспорно, предизвикват моделите LEOS M4 и LEOS M5.

Хардуерни характеристики:

И двата модела притежават последно поколение мощен процесор MSTAR MSB2521, ARM11, с 128MB RAM памет и честота на работа 600MHZ, който Ви гарантира бърза и доставяща удоволствие работа с продукта. M4 и M5 работят с най-популярната операционна система WINDOWS CE6 и имат 4GB вградена памет и Micro SD слот за допълнителна карта памет.  Така можете да сте сигурни, че вашите карти, снимки, видео и текстови файлове никога няма да се изгубят, а благодарение на операционната система ще имате лесен достъп до тях. Както вече споменахме тези устройства освен, че Ви напътстват по пътя притежават и голям набор от разнообразни екстри: видео плеър, аудио плеър, FM трансмитер, разглеждане на снимки, игри, четене на e-book, калкулатор и много др., което ги превръща в много повече от обикновена навигация.
Свързването с компютър се получава много лесно и безпроблемно посредством USB кабел. Синхронизирането и прехвърлянето на информация може да се извърши от всеки (нещо което ни е създавало значителни проблеми при други марки).
Основната разлика между двата модела е в големината на дисплея, като M4 притежава 4.3‘‘-инчов, резистивен тъчскрийн, а M5 5‘‘-инчов. Според предпочитанието на клиента той може да избере по-подходящия размер. Самите екрани са ярки, с наситени цветове и чудесна отзивчивост на допир.

Софтуер:

Софтуерът на LEOS M4 и LEOS M5 е по своему революционен за българския пазар и неговата мултифункционалност превръща пътуването в истинско удоволствие. Чрез вградения говорител GPS устройствата Ви предупреждават за полицейски постове, разположение на скоростни камери и ограничения в скоростта.
Използвайки тези продукти ще можете да се радвате на една от най-полезните екстри притежавана от модерните GPS навигации, а именно Lane Assist. Функцията е създадена да Ви направлява в коя лента е най-подходящо да се движите по натоварените магистрали или големи кръстовища.
Друго много полезно допълнение са точките на интерес (POI – Points of interest), позволявайки на навигацията да запомни вашите предпочитани маршрути, посещавани места и изобразявайки на картата най-важните обекти като хотели, ресоранти, банкомати, бензиностанции, болници и др.
Родният производител ни изненадва приятно и с последното нововъведение в света на GPS-ите – 3D забележителностите. Така на дисплея обектите се представят в реалистичен 3D вариант, така че ако Ви е трудно да се ориентирате по картата, ще можете да го направите по заобикалящата Ви среда.
Тъй като фирмата е българска в картите са включени 100-те национални туристически обекта на България, най-посещаваните манастири у нас, места за риболов и множество други.

 

LEOS M4 и LEOS M5 могат да се използват в няколко режима – за кола, за камион, за автобус, за пешеходец. С едно докосване на дисплея вашата навигация се преобразява от обикновена, в такава за камион, превръщайки се в незаменим помощник на шофьорите на товарни превозни средства. Вие ще можете да въведете параметрите на вашия камион като височина, ширина, дължина, тежест, брой ремаркета, опасен товар (ако има такъв). След като сте задали профил на превозното Ви средство GPS навигацията започва да следи пътя пред Вас, алармирайки за предстоящи опасности, като ниски мостове, ограничения за движение на товарни автомобили в определени пътни участъци или даден часови интервал, участъци със стръмен наклон и дори сила на вятъра. Ако по маршрута Ви изникне препядствие, само с едно натискане на дисплея, устройството ще преизчисли пътя, насочвайки Ви по най-безопасния заобиколен такъв. LEOS са ни предоставили и функцията за заобикаляне на градски части и проблемни участъци.

Оборудване и гаранция:

M4 и М5 достигат до клиента в пакет със зарядно 12V/24V, USB кабел за връзка с компютър, стилус (писалка), стерео слушалки за кристален звук и надеждна стойка за закрепяне на стъклото. Важен факт, който трябва да се отбележи е двугодишният гаранционен срок.

Заключение:

Признаваме си, че от начало гледахме на марката LEOS със скептицизъм. Водени от мисълта, че е българска не бяхме сигурни какво точно да очакваме. След обстоен преглед и тестване можем да обявим нашето удовлетворение от продукта. GPS навигациите на фирмата са качествени, отговарящи на всички съвременни изисквания. Не отстъпват почти по нищо на лидерите в сферата, предлагайки на клиентите си всички софтуерни и хардуерни иновации. Освен всичко те притежават и един съществен плюс – атрактивна цената, която е съобразена с българския пазар. За информация и други продукти на марката можете да посетите техния уебсайт www.leos.bg.

Добави в Svejo

« Обратно към блога