Блясък върху ноктите » Красота

3
Добави коментар
svetla58
svetla58

Тази есен визията ще е бляскава и впечатляваща, а маникюрът върви в унисон с цялостното излъчване на дамите. Няма да сбъркате ако смело се откроите с ефектен маникюр с отблясъци, който чудесно ще кореспондира с бижутата ви, дрехи или аксесоари от металически материи.

Възможностите за креативен маникюр в актуалната стилистика са безброй. Важно е да избетере правилната тоналност и да съобразите декорацията върху ноктите с личния си вкус. Може да лакирате цялата плочка или да заложите на атрактивен детайл.

За да постигнете маникюр в металическа тоналност, използвайте лак с бляскави частици или такъв за декорация. Лаковете са декорация с отблясъци ще ви помогнат да обрисувате интересни и по-семпли детайли, да поставите контур или други нестандартни идеи. Може да заложите и на брокат за нокти и всякакви други елементи, с които лесно ще украсите нокътната плочка.

Освен класическите нюанси на благородните метали – злато и сребро, тази есен актуални ще се всякакви други барги като зелено, бордо, синьо, виолетово и т.н. Дамите, които обичат по-семплите и ненатрапчиви решения могат да се спрат на деликатен маникюр с перлени отблясъци. Изборът е ваш – бъдете смели, модерни и различни!

Автор: Делица Цонева