Фирмено парти около Коледа и Нова Година 1

30
Добави коментар
varnanovagodina
varnanovagodina

Ресторант Вила Марциана има разкошно предложение за Вас!

Изберете празничен бюфет в зала Траян или Дива Августа за своето тържество за Коледа или Нова Година. Обстановката ще предразположи всички да се облекат с най-красивите си дрехи и да се разкрасят до неузнаваемост. Същевременно формата на бюфет създава изключително непосредствена обстановка, в която всеки ще успее да бъда себе си.

Бюфет за фирмен празник

Какво би представлявал бюфетът за фирмен празник около Коледа или Нова Година във Вила Марциана? Тези от Вас, които са присъствали на неделните брънчове на ресторант Вила Марциана до Варна знаят, че бюфетът тук представлява изобилие от прясна и изключително вкусна храна. Същевременно за Коледа и нова година ще бъдат поставени особени акценти. Ще усетите вкусовете и ястията, които винаги очаквате на празника, но наред с тях кулинарният екип на ресторант Вила Марциана ще Ви обсипе и с други изненади.  Екипът ще Ви помогне да подберете най-подходящото вино и да се забавлявате до безкрай. Всичко това ще се случи на фона на луксозно приготвена за празника украса. 

Поднесете своите подаръци по оригинален начин

Имаме стотици идеи, как по неповторим начин да раздадете на колегите си подаръците за Коледа или Нова Година. Те могат да се появят на изящен поднос или да бъдат открити под незабравимата Коледна Елха. На деня, на която ви празнувате своя празник за Коледа и Нова Година до Варна, ресторант Вила Марциана ще посвети творческите си идеи на Вашето тържество! Насладете се!