Как да засияем с холивудска усмивка?

2
Добави коментар
Vodofashion
Vodofashion

Как да засияем с холивудска усмивка?

15:12, 19 Октомври 2012

  Холивудските знаменитости постоянно имат поводи да се усмихват. Дали ще е за поредната корица на някое списание, при спечелването на награда или просто докато се разхождат с децата си в Бевърли Хилс. Без значение къде, известните трябва да сияят със своите искрящо бели зъби пред камерите.

 

  А кои са най-очарователните усмивки на Холивуд? На първо място се нарежда Холи Бери, следвана от Джордж Клуни и Том Круз, които винаги светят от екрана. Кой би могъл да устои на такова изкушение? Искате ли обаче да запазите и вашата усмивка в такова блестящо състояние, трябва да внимавате с някои храни, които могат да оцветят зъбите ви.

 

  С възрастта емайлът изтънява, което кара вътрешния пласт да изглежда по-тъмен. Зъбите също така абсорбират различните оцветени течности, които поглъщате. Кафе, чай, кола и червено вино са най-честите виновници, както и отлаганията от цигарите. В опита си да сведете до минимум употребата им, ще запазите по-дълго белотата на вашите зъби.

  Друга знаменитост, която ни омагьосва с чаровната си усмивка е Скарлет Йохансон. Абсолютната симетрия, пълните устни и правите й бели зъби са идеал за повечето жени. Звездата от „Клюкарката“ Блейк Лайвли също е добър пример за сладка усмивка, която запленява всички.

 

  А знаете ли, че можете да постигнете зрителна измама за по-бели зъби с няколко бързи и лесни модни трика, които за съжаление са валидни само при дамите?

 

  Определени цветове червило биха създали тази илюзия за по-бели зъби. Все пак трябва да съобразите дали цветът ще отива и на тена ви, тъй като това, че зъбите ви ще изглеждат по-светли, не означава, че трябва да се правите на клоун.

 

  Червеното червило е прекрасен избор за целта, но внимавайте с нюанса, тъй като може да ви състари визуално. Опитайте с наситено червено, малиново и ягодово.Стойте далеч от оранжевите и коралови тонове, тъй като те ще подчертаят потъмняването на зъбите ви.

 

  И все пак защо да се мъчим да прикриваме недостатъците си, след като може да ги елиминираме? Всеки иска холивудска усмивка и най-вече – да знае каква е тайната. Пазарът предлага изобилие от продукти за избелване на зъби, но до каква степен са ефективни те и помагат ли на всеки? Специалистите препоръчват лентите за избелване Crest, които само за 2 седмици ще ви осигурят сияйната холивудска усмивка. Според проучване на Американската асоциация за дентални изследвания, използването на тези ленти в домашни условия, дава ефекта на професионално избелване, което можете да получите в зъболекарския кабинет срещу значително по-голяма сума.

« Назад към всички новини