Планета ТВ става на 11 години и търси своите връстници

2
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Наред с многобройните нови видеоклипове, на които ще станем свидетели тази есен в ефира на „Планета“, предстоят и още изненади. Няколко спектакъла очакват меломаните през следващите месеци.

Харесай страницата ни във Facebook

Анелия първа ще ги зарадва приятно със своя юбилеен концерт на 1 ноември, с който ще отбележи „10 години на сцена“.

В средата на месец ноември и Цветелина Янева ще поднесе своя музикален подарък към феновете на модерния фолк. Тя подготвя самостоятелен лайф-спектакъл, който ще съвпадне с появата на новия й албум, но няма да е негова официална промоция. 

Кулминация в музикалните празници тази есен ще бъде концертът, с който телевизия „Планета“ ще отбележи своя рожден ден. През тази година музикалната медия празнува 11 години, в които радва почитателите с хитове и ефектни шоу-програми.

По традиция годишнината ще бъде отбелязана на 4 декември, от 19 часа, в Зала 1 на НДК и ще бъде предавана пряко по трите телевизионни канала. В спектакъла ще участват най-големите имена от българската поп-фолк сцена с последните си музикални проекти.

Началото на телевизия „Планета“ е поставено на 13 ноември 2001 г., а официалният старт е на 4 декември 2001 г. с концерт-спектакъл в НДК.

Родените между тези две дати трябва да се регистрират в официалната страница на „Планета“ ТВ във Facebook и да заявят желанието си за участие. След жребий те ще имат уникалния шанс да получат статут на VIP-гости и правото да се срещнат зад кулисите на спектакъла със своите кумири.

В регистрацията си те трябва да посочат своята рождена дата и града, в който живеят, както и желанието си да бъдат VIP-гости. Освен, че ще присъстват зад кулисите на спектакъла, те ще получат и специални подаръци от телевизия „Планета“ и „Пайнер“.

Други 11 връстници на телевизия „Планета“, родени през цялата 2001 г. също ще имат възможността да получат награда от нас. Те отново трябва да се регистрират във Facebook страницата ни с рождената си дата и след жребий 11 от тях ще спечелят VIP-покани за концерта.

Късметлиите ще имат запазени места във VIP-сектора на концерта и така ще могат да се насладят най-пълноценно на празника.

Гласувай ТУК за любимата си поп-фолк песен!

Коментари

коментар(а)