Томбола „Коледа с ТУТУ“

1
Добави коментар
pgp

Включете се в томболата на „TUTU the amazing world of dreams“ и спечелете страхотна ТУТУ рокличка, с която КОЛЕДАТА на вашата малка принцеса ще бъде незабравима!

Правила на ТОМБОЛАТА:

Включете се, като изпратите любима снимка на своето детенце ! Може да участвате само с една снимка, която трябва да бъде любителска и да бъде придружена с кратко описание (име на детенцето и възраст). Снимките се изпращат на e-mail: [email protected] до 24.00 ч. на 03.11.2012. След което всички изпратени снимки ще бъдат публикувани в албумче на страничката ни във facebook на 05.11.12 г. където ще може да дадете предпочитание за вашият фаворит. За да не се налага да приканвате роднини и приятели да гласуват за вашето съкровище, победителите ще бъдат изтеглени с ръчичката на моята малка дъщеричка.

Победителите ще бъдат обявени на 06.12.2012 г.

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ

В играта могат да участват всички. Право на участие нямат лица, ангажирани в организиране на дейността, роднини по права линия, както и съпругите/съпрузите им.

1-ва награда: ТУТУ рокличка по избор

2-ра и 3-та награда: ТУТУ поличка

Пожелаваме успех на всички !

Краен срок за участие: 03 Ноември 2012

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.