Стойко Сакалиев без Соня Васи на Свети Валентин

3
Добави коментар
sportal.bg
sportal.bg

Култовият варненски клуб 4as Pik отново събра стотици влюбени в голямото си сърце. Като доказателство за огромните количества любов на квадратен метър в популярното морско заведение, всеки можеше да се снима в рамка с формата на сърце със хората, които обича.

Резидент диджеите на 4as Pik Теди Джорджо, който талисман и DJ на волейболистите от националния отбор на България, и Chocolate поднесоха в микс музикален коктейл от любовни хитове с най-доброто от балканската музика. След полунощ в храма на забавленията се появиха богът на любовта Амур и богът на веселието и виното Дионис, които не отказаха снимка на никого и се забавляваха до зори.

В деня на влюбените най-спортната дискотека в България отново бе притегателен център за много футболисти, сред които Стойко Сакалиев, Веско Бранимиров, Веско Вачев, Цецо Кръстев. Най-странното бе, че Стойко Сакалиев отпразнува Свети Валентин без новата си секси половинка Соня Васи.

Шампионите по борба Серафим Бързаков и Николай Гергов също празнуваха в клуба. Купона не пропусна и колоритния футболен спец Вили Вуцов в компанията на Георги Мирчев.