Откриха Атлантида и няколко загорели русалки

1
Добави коментар
fzuberski
fzuberski

Канадски учени са открили подводен град в Бермудския триъгълник, който може да е бил част от изчезналата преди 10 000 години Атлантида, брато. Готско, а?

Изследователите са заснели с помощта на робот на дъното на океана сфинкс, монументални сгради, включително четири пирамиди, една от които е направена от стъкло. Заеби.

Според канадските учени градът е бил изграден от напреднала цивилизация, чиято култура е подобна на тази на Теотиуакан от предкласическия период в историята на Централна Америка и Карибския басейн.

Екип учени, ръководен от Пол Вайнцвейг и Полина Залитцки, е изследвал морското дъно с робот, който е заснел руини на град на дъното на морето на 700 метра северно от източните брегове на Куба. На кадрите, които са получили изследователите, се виждат не само пирамидите и сфинкса, но също няколко гравирани монолита. Освен това камерката е хванала и няколко русалки с големи цици и мръснишко излъчване. Не се размечтавай, това си го измислихме.

Учените не знаят какво точно се крие на дъното на морето, но са уверени, че природата не е способна да сътвори съоръжения със симетрична архитектура.