Кой иска да поиграем на “Сексополи”?

1
Добави коментар
fzuberski
fzuberski

“Сексополи” е нещо като “Монополи”, брато, само че не купуваш гари и недвижими имоти, а различни неща, свързани със секс индустрията. Играта не се препоръчва за деца – то е ясно, но да си кажем – но става луд купон, ако я играеш с повече от едно момиче – то е ясно, но да си кажем – а шансът да топнеш чушлето е голям.
 Правилата са същите както на “Монополи”-то. Имаш зар, пионки и картони с въпросчета, които са кръстени “Рискувай или играй” (б.а. – нещо като истина или предизвикателство). Става ли въпрос за полов акт с животни във въпросите? Не! Питанките – както казва баба ти – са доста трудни. Например: “Кой град е известен като градът на Ромео и Жулиета?” (Верона) или “Как се нарича жена, която е омъжена за повече от един мъж?” (Полиандрия). Чаткаш ли? Да, трудни са, но може да не отговаряш, а да “Играеш”, т.е. да избереш предизвикателство. Ако играеш с момиче, спокойно може да й кажеш да остави отпечатък от гланца си върху малкия ти приятел. При липсата на момиче, опитай същото с момче. Е, кво?

Иначе може да купите “Дистрибутор на порно”, “Търговия на бельо”, “Сайтове за запознанства” или да станеш собственик на “Мъжки списания”.

“През коя година излиза вторият албум на Мадона “Like a Virgin”? Ебати тъпия интимен въпрос. Все пак отговорът е 1984 г.

“Сексополи” е игра на стратегия и късмет. Създадена е за всеки, който се радва на интимни секс игри. Тук падат задръжките. Забавлявайте се!”, пишат на кутията създателите на уникалната игра.

Кой иска да поиграем на “Сексополи”? По-точно коя?