Жената на Питър Крауч по бельо

47
Добави коментар
razorbet
razorbet

Аби Кланси излъчваше уникален сексапил докато дефилираше на модния подиум в бельо от цветя, отбелязва таблоидът „Сън“.

Очарователната футболна съпруга накара всички да се ококорят, а може би и нещо друго, появявайки се със сутиен и бикини съставени от цветя, които приличаха на макове.

Безкрайно дългите й крака изглеждаха още по-впечатляващи, завършвайки със златни обувки на задължителния много висок ток станал у нас популярен покрай пайнърките на Митко П.

26-годишният модел, майка на едногодишната София Руби, крачеше наперено по подиума на благотворително ревю, пред погледа на мъжа си Питър Крауч.

Нападателят на Стоук Сити трябва да се е чувствал като най-големия късметлия на света, когато неговата жена обра всички похвали на публиката.

Нахални ученици са подсвиркали предизвикателно след Аби Кланси, които са отправили и реплики – оплака се самата съпруга на футболиста Питър Крауч, цитирана от „Сън“.

Всичко това се е случило на автобусна спирка, където жената на играча на Стоук Сити била с 11-месечната им дъщеря София и чакали автобуса до дома им.

Предвид перфектно изваяната фигура на манекенката, не е изненада, че получава внимание дори и от невръстните английски момчета.

Аби е една от най-очарователните съпруги на английски футболисти, а не един мъж иска до себе си подобна красавица, защото винаги ще изпада в такива ситуации. Явно, че Крауч е абсолютен непукист.