Бразилка продаде девствеността си за 780 000 долара

5
Добави коментар
ivaylonetsov
ivaylonetsov

20-годишна бразилска студентка продаде девствеността си за умопомрачителната сума от 780 000 долара на търг в интернет, съобщи „Дейли Мейл“.

Името на момичето е Катарина Мильорини, а цената за нея бе заплатена от японец на име Натсу, който буквално разби конкуренцията при наддаването. Участие в търга още са взели американските играчи Джак Милър и Джак Райт и индийският богаташ Рудра Чатарджи.

Студентката по физическо възпитание каза, че смята да изразходи и последният цент от парите за строителство на домове за социално слаби семейства.

Катарина заяви, че всяка нейна постъпка, до завършека на начинанието, ще бъде следена от австралийски снимачен екип, а материалът ще бъде използван за направата на документален филм със заглавие –  „Търси се девственица“.

„Гледам на това, като на бизнес. Имам възможност да пътувам, да участвам във филм и да бъда възнаградена за това.“, сподели девойката.

„Ако го направиш само веднъж в живота си, това не значи, че си проститутка. Точно както, ако направиш една уникална снимка, това не те прави уникален фотограф.“, коментира още Катарина.

Бразилката определя себе си като романтично момиче, което вярва в любовта, но смята, че саможертвата й би довела до значима промяна в живота й. Тя сподели, че приема това начинание просто за една бизнес сделка.

Катарина ще пристигне при купувача си със самолет. Тя ще даде интервю преди и след осъществяване на половия акт. Самият той ще запази анонимността си.

По време на срещата секс играчките ще бъдат забранени, а употребата на кондом – задължителна. Преди това, Натсу ще бъде медицински тестван за венерически болести.

Освен младата хубавица, на въпросния онлайн търг, девствеността си продаде и мъж. Неговата невинност бе купена за скромната сума от 3 000 долара от бразилка на име Нене.

Бразилия