Серафим Михайлов: От малък съм привърженик на Локо – SportVox

2
Добави коментар
sheri
sheri

снимка: Plovdiv24.bg

Локомотив Пд хвърли бомбата с привличането на нападателя Серафим Михайлов. Днес на пресконференция преди двубоя с Левски, юношата на Спартак Пд бе представен официално като играч на „черно-белите“, пише Plovdiv24.bg.

Михайлов бе представен лично от почетния президент на „смърфовете“ Христо Бонев. За последно Серафим се подвизаваше в юношеската формация на шампиона на Англия Манчестър Сити.

„Много съм радостен, че г-н Бонев ме покани да се присъединя в Локомотив. От малък съм привърженик на Локо. Ще направя всичко възможно да помогна на отбора“, каза младия талант на представянето си.

От своя страна Бонев заяви: „Убеден съм, че всички знаете за какъв талант говорим. Още като се върна от Англия направихме контакт с него и неговия треньор преди години Митко Джоров, и веднага след разговорите, които проведе с мен Серафим изрази съгласието си да дойде в Локомотив“.

„Приветствам Серафим с добре дошъл в нашите редици и искам да го убедя, че ще направим всичко възможно да му помогнем за неговото израстване“, допълни още Зума.