Кристина Димитрова си купи апартамент в луксозен хотел

1
Добави коментар
biserkostadinov
biserkostadinov

Вече месец Кристина Димитрова прави всекидневни курсове с колата от жилищна Зона Б-5 до квартал „Лозенец“ в София и мъкне куфар след куфар. „Много ми е натоварено напоследък, изнасям се и нямам никакво време“, обясни певицата.

Наскоро тя си купила чистоново модерно обзаведено жилище в луксозен столичен хотел. Решила да го насели с багажи постепенно, затова всеки ден пренася по малко. Влюбила се в новия си дом от пръв поглед и веднага го взела.

Най-много се зарадвала, че разполага с гараж, с добро осветление пред входа и охрана, за да е спокойна, когато се прибира сама късно вечер.

Обзавеждането е с дизайнерски мебели. Вярно, Димитрова имаше джакузи в спалнята на предишното си жилище, но сега на нейно разположение са басейни, СПА салон и фитнес център в луксозната сграда.

Освен работата по пренасянето, което вече почти привършва, певицата е заета и с посрещане на гости за освещаването на апартамента. Най-напред поканила майка си и двамата си сина и им приготвила голяма вечеря.

Сама направила няколко вида салати и италианска паста. Тепърва ще я посещават колеги от естрадата и дуетната й половинка Орлин Горанов, а може би и някои от новите й влиятелни комшии, с които вече завързва приятелства.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти