Игра „Виртуален грим“

1
Добави коментар
pgp

Скъпи приятели, време е за нашата нова игра. Този път сме ви подготвили нещо много интересно. Съвсем скоро Орифлейм пусна приложение за виртуален грим, чрез което може да качите ваша снимка и да използвате всички продукти на Орифлейм, които вие сами ще подберете, за да получите виртуален грим. Решихме, че за вас ще бъде много интересно, за това новата ни игра се казва именно „Виртуален грим“.

Какви са правилата? Много е просто.

1.Вижте клипчето с инструкции за използването на приложението „Виртуален грим“.

2.Качете ваша снимка и „се гримирайте“ по-най подходящ за вас начин.

3.Изпратете вашата готова снимка на e-mail: [email protected]. Краен срок за изпращане на снимките – 4 Ноември 2012 в 22:00ч.

4.След изтичането на крайния срок за изпращане на снимките, ние ще ги публикуваме тук на нашата страница, където ще бъдат определени победителите. След като снимките бъдат качени на страницата всички участници трябва да поканят поне по 10 свои приятели, които да се тагнат на тяхната снимка. След изтичането на срока определен за избирането на победителите, те ще бъдат анонсирани на лотариен принцип от членовете на нашия екип. За да се борите за трите големи награди на вашата снимка трябва да бъдат тагнати поне 10 човека, които са харесали страницата. За първите 10, които са тагнати на вашата снимка получавате 1т., след което за всеки още 5 тагнати човека получате по още една допълнителна точка. Победителите ще бъдат определяни сборно от събраните точки и гласовете на журито от нашия екип. Нашето жури ще гласува за снимките с точки от 1 до 3. Пример: Ако вие имате 20 тагнати човека на вашата снимка, които са харесали нашата страница получавате 3т. и нашето жури гласува за вашата снимка с 2т. т.е. вие имате общо 5 точки. Изцяло подробните правила за определяне на победителя ще бъдат обявени след изтичането на срока за изпращане на снимките.

*Играта ще се проведе само и единствено, ако участниците в нея бъдат минимум 10. За това може да поканите вашите приятели също да участват.

*Имате право да участвате само с една ваша снимка, за това внимателно подбирайте снимката, която ще ни изпратите.

*Снимката, с която ще участвате трябва да бъде „гримирана“ през приложението за виртуален грим на Орифлейм и трябва да бъде лично ваша. Не използвайте снимките модели налични в приложението!

*След като системата запамети вашата готова снимка, не променяйте името й. По този начин ще сме сигурни, че сте използвали нашето приложение.

*Не публикувайте снимките на нашата страница. Още веднъж напомняме, че трябва да ги изпратите на e-mail адрес [email protected].

*Заедно със снимката изпращайте и следните данни: Име и Фамилия, години, град и e-mail адрес за обратна връзка!

* За всякакви въпроси свържете се с нас на лично съобщение или на e-mail: [email protected].

Наградите: *Пет покани за безплатен грим на място в нашия офис в град Пловдив. *ГОЛЯМАТА НАГРАДА за първите трима в класирането може да видите на снимката.

Краен срок за участие: 04 Ноември 2012

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.