Запознайте се със Сафрона или още Малката Божинка (видео)

4
Добави коментар
sportal_bg
sportal_bg

България има доста талантливи футболисти зад граница, които не са толкова популярни. Дали защото живеят в чужбина от дълги години, дали защото се състезават за нискоразредни тимове. Но няма как с лека ръка да подминем едно момче, което е доста атрактивно, за да остане в миманса. Става дума за 18-годишният Драго Стоянов, който се подвизава в юношеския тим на германския Ватеншайд. Той е от Варна, като е тренирал в школата на Черно море. От миналата година халфът се мести в Германия, за да опита късмета си там. Тъй като е трудно да гледаме мачовете му, трудно бихме оценили футболните качества на Стоянов. Драго обаче е доста популярен заради изявите си в интернет пространството. Той известен с прякора си Сафрона и с това, че води нещо като своя рубрика, в която коментира интересни аспекти от живота. Той се записва на видео и публикува всичко в YouTube.

На Драго му пожелаваме да стане голям футболист и да ни радва с изявите си на терена. Ако пък това не се получи, то Сафрона със сигурност има заложби да се превърне в звезда на шоубизнеса. Колегите от сайта Trikorni вече шеговито го нарекоха Малката Божинка.

Предлагаме ви няколко клипчета, в които Стоянов споделя своите виждания за натруфените момичета, които той нарича „кифли“, за тренировките в Германия, за чалгата и т.н.