СПА оферта за нова година 2013 в Македония, Струмица в 4* СПА хотел Сириус

1
Добави коментар
albatrosss
albatrosss

СПА оферта за нова година 2013 в Македония, Струмица в 4* СПА хотел Сириус

Екскурзия до Струмица, Македония с автобус на цена от 355 ЛВ. от туристическа агенция Албатрос турс. Маршрута е София – Рупите – Струмица – София.

Маршрут: София – Рупите – Струмица – София

Цена от 355 ЛВ.

Държава:
Македония
Населено място/курорт:

Струмица

Дата на тръгване:
30.12.2012 г. [виж всички]
няма бъдещи дати
Офертата е валидна от:
30.10.2012 г. до 30.01.2013 г.

Транспорт:
Автобус

Нова Година 2013 Македония оферта

Нова година 2013 оферти – новогодишна оферта за Македония, СТРУМИЦА в СПА хотел Сириус 4*.
Екскурзия за нова година за три дни от 30.12 до 01 януари 2013 на ТОП цена 355 лв. – ранни записвания/ласт минит оферта до 30 октомври 2012
Хотели в Македония: вижте хотела тук: http://www.hotel-sirius.com.mk/

Програма

1 ден

1 ден /30.12.2012/: София – Рупите – Ново село – Струмица

Сутринта в 08:00 часа отпътуване от София, площад „Александър Невски”. Пътуване по маршрут: София – Рупите – Ново село – Струмица. Около 10:30 сутринта пристигане в местността Рупите-свято място, скътано в пазвата на единствения съществувал някога в България вулкан – Кожух. Навсякъде из кратера извират множество горещи минерални извори с високо съдържание на сяра, подходящи както за провеждане на лечебни процедури, така и за отглеждане на зелени водорасли в образувалите се поточета. Мястото е прочуто със своята естествена концентрация на космическа енергия – причина, заради която прочутата българска пророчица Ванга избра последният й дом да бъде тук, а така също и да бъде място за съградения от нея храм ”Света Петка“, привличащ поклонници от цяла България. Престой в Рупите за около един час. Продължаване за границата с Р. Македония при КПП Златарево / Ново село. Пристигане в Македония и в Ново село за обяд / включен в цената/ в ресторант „Лебед”. В ранния след обяд пристигане в град Струмица. Панорамна разходка с автобуса в „града на фонтаните” и първи впечатления от прекрасно уредения, колкото древен, толкова и млад град. Свободно време за разходка, чаша ароматно кафе в центъра на града. В късния след обяд настаняване в СПА хотел „Сириус” 4*. Свободно време за релаксация и възползване от СПА центъра на хотела. Вечеря. Нощувка.

2 ден

2 ден/ 31.12.2012/: Струмица

Закуска. Туристическа програма в околностите на Струмица, включваща древните византийски манастири: ”Свети Леонтий” в село Водоча и манастира ”Св.Богородица Милостива” в село Велюса. Разглеждане и запознаване с тяхната история. На връщане, по желание, свободно време в града. Завръщане в хотела, възможност за релаксация и процедури в модерния новооткрит СПА център на хотела.

В 20.00 часа тържествена новогодишна вечеря в ресторанта на хотела в компанията на професионален оркестър с известни македонски певци, който ще ни поднесе разнообразни стилове музика за всеки вкус.

00.00 часа ЧЕСТИТА НОВАТА 2013 ГОДИНА!

Нощувка.

3 ден

3 ден/ 01.01.2013/: Струмица – Самуилова крепост – Петрич – София

Късна закуска. Около обяд отпътуване за България. Попътно посещение в Национален парк-музей ”Самуилова крепост” за около половин час. Пристигане в град Петрич, за да се включим в кукерските тържества в града. Всяка година и от незапомнени времена, традиционно на 01 януари в Петрич се провежда кукерско шествие, известно сред местните с наименованието – СУРВА. Още в тъмни зори, преоблечени сурвакари тръгват из града, за да посетят най-близките си и да прогонят с песни и танци злите духове от домовете им, да пожелаят здраве и късмет през новата година. Накрая всички се събират за всеобщо веселие на градския площад и започват станчинарските игри.

Включване в празника на града за около два часа. В 17:30 отпътуване за София. Пристигане вечерта около 21:30 часа.

 

Информация за цената

Цената включва:

Пакетната цена включва:
транспорт с лицензиран автобус 3*;
2 нощувки със закуски в СПА хотел СИРИУС-4*- http://www.hotel-sirius.com.mk/
1 обяд на 30.12.2012 в ресторант „Лебед“
1 стандартна вечеря без напитки на 30.12.2012
Новогодишна вечеря с богато меню и напитки;
Безплатно ползване на закрит басейн и джакузи в СПА центъра на хотела
застраховка помощ при пътуване с лимит на отговорност 3000 е;
посещение на забележитеностите по програмата;
водач от агенцията.

 

Цената не включва:

Пакетната цена НЕ включва:
входни такси за обекти посещавани по желание
Спа процедури по желание

 

Допълнителни забележки:

Отстъпки: за пътуващи със собствен транспорт се приспадат 25 лева от цената!

За подробна информация по програмата, моля кликнете тук: http://www.albatrostours.net/nova-godina-Makedonia

 

Въпроси и коментари