Излезе Need For Speed: Most Wanted за iOS и Android

2
Добави коментар
wweb
wweb

Компанията за електронни игри EA, пусна ново издание на популярната Need For Speed: Most Wanted, както във версии за iOS, Android и Windows, така и за конзолните платформи PlayStation 3, PlayStation Vita и Xbox 360. Играта предлага най-горещите състезания и полицейски гонитби в отворен свят с автентични трасета на градове и местности, и реалистични модерни марки автомобили.

Освен всичко останало, новата версия на NFS ще включва страхотна графика с невиждани до този момент скоростни преследвания, катастрофи и автомобилен екшън. В играта ще намерите 35 от най-новите и елегантни модели автомобили, като Maserati GrandTurismo, Porche 911 Carrera S, Dodge Challenger STR8 392, както и още много заключени коли, които ще стават достъпни в процеса на игра.

Интересен е факта, че приложението за iPhone и iPad e 593MB, докато версията за Android e едва 12MB. Цената на Need For Speed: Most Wanted е 12.60 лв. и може да бъде намерена, както в App Store за iPhone, iPod touch и iPad, така и в Google Play за смартфони и таблети с Android.

 

Следва видео, с малка част от уникалния геймплей за iOS: