Щрауси надничат от дамски чанти през 2013-та

1
Добави коментар
Vodofashion
Vodofashion

Щрауси надничат от дамски чанти през 2013-та

17:04, 05 Ноември 2012

  Колкото повече, толкова повече. Модните тенденции при дамски чанти ще следват мотото на Мечо Пух през следващата година. Колкото по-големи са те, толкова по-добре. Съвременните жени се нуждаят от чанта, която да побира всичко от грим до мобилен телефон и всички други електронни устройства, от които се нуждаят, за да са в течение на всякаква информация. В същото време не трябва да изневеряват на стила си и да продължат да изглеждат модерни и неустоими.

 

  Въпреки че на почит са големите дамски чанти, клъчовете също запазват своето достойно място в задължителните аксесоари на всяка съвременна дама. В дръзки цветове и дори изчистено бяло, екзотични десени и кожи – трябва да се сдобиете с клъч непременно!

 

  Какво се случва с дизайнерските колекции? Прекрасни ярки цветове са превзели подиумите. Всичко е цветно. Идващата пролет носи със себе си наситени светли цветове. Светло червеното, редом с пурпорното, засвидетелстват за пореден път, че са предпочитан цвят вече няколко сезона подред. Кобалтовото синьо също намира своето място там. Розово, оранжево и лимоненожълтото също са изкушили доста дизайнери.

 

  Покритите с дантела дамски чанти също са хит за предстоящия сезон. Ако все пак обаче сте решили да запазите своя консерватизъм и да не се поддавате на цветната палитра, която ще искри от всеки гардероб, можете да заложите на добре познатите черно и бяло, които също продължават да са актуални, както винаги.

  Пролет-лято 2013 залага най-вече на екзотичните кожи. Щраусът първи ще се намърда в гардероба ви и няма да се разделите с него поне до края на годината.

 

  Някои от дизайнерите са заложили и на дамски чанти с метални верижки вместо дълга дръжка, които обаче са малко по-задължаващи.

 

  Без значение от размера на чантата, впечатление ще ви направи, че повечето модели са измислени така, че да се носят в ръка или на ръка, а не през рамо. Повечето дизайнери залагат на късите дръжки за големите дамски чанти от своите колекции, но ако не се свикнали да носите така и не се чувствате комфортно, винаги можете да заложите на вашия любим модел. Все пак удобството е на първо място пред модата, що се отнася до практичната жена.

« Назад към всички новини