Упражнения по стил: Блейк Лайвли » Кой кой е?

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Русокосата красавица Блейк Лайвли за отрицателно време се превърна в модна икона. Тя стана известна с ролята си на Серена Ван дер Удсън в ТВ сериала „Клюкарката”, а нейният изтънчен стил на червения килим и в ежедневието е пример за класа и шик. Въпреки изисканото звучене във визията на актрисата, тя никога не забравя да подчертае й младежкия си блясък, допълвайки аутфитите със закачливи аксесоари или небрежни прически, което придава индивидуалност на стила й.

Младата дама е муза на едни от най-известните дизайнери като Карл Лагерфелд и Фрида Джанини. Творческата директорка на Gucci не случайно я избра за лице на новия парфюм на марката, коментирайки решениято си така:

„Тя е момиче с изключителна красота и обича модата. Има страхотен вкус към дрехите. Макар че е млада, тя е много решителна и аз харесах този неин дух. Тя знае как да бъде дива в истинския смисъл на думата, и то с вдъхновяващ блясък„, сподели мнението си за актрисата Джанини.

Най-интересното е, че за разлика от повечето си колежки, Лайвли сама подбира тоалетите си за светски събития и то изключително успешно. Нейният стил се дължи на собственото й отношение към модата, което я превръща в истинска модна икона, а не в успешен продукт на някой талантлив стилист.

На червения килим

За премиери и официални събития актрисата винаги приковава вниманието. Независимо дали е избрала дълга пищна рокля или коктейлен модел с къса дължина, дали се е спряла на класическа палитра или интензивен нюанс – Блейк блести, излъчвайки стил, свежест и красота. В гардероба на звездата могат да бъдат открити най-разнообразни като стилистика, колорит и кройка рокли, а ние сме категорични, че всяка една й стои впечатляващо.

Като Серена Ван дер Удсън

Несъмнено стайлингът на звездата в “Клюкарката” е допринесъл много и за личните й попадения. Изискана и шикозна на приеми, смела и дръзка в ежедневието – такава е Серена, но тези черти откриваме и стила на самата Блейк. Спомняме си, че в едно интервю стилиста на сериала беше споделил, че е истинско удоволствие на облича Лайвли, защото на нея всичко й отива. Определено сме съгласни с това мнение, защото чаровницата винаги изглежда разкошно!

Любовта към бижутата

Блейк определено има афинитет към красивите бижута. Тя притежава много луксозни колиета, пръстени, гривни и купища обеци. Забелязали сме, че любимият бранд за бижута на звездата е Lorraine Schwartz , защото за повечето прояви на червения килим, тя избира именно тази марка.

Небрежна секси прическа

Лайлви е смела и по отношение на прическите. Русокосата красавица обожава закачливи плитки в бохо стил, които много й отиват. Независимо дали е с пусната или вдигната на кок коса, винаги се забелязва небрежен щрих в прическата й, което подчертава младостта на актрисата по един много очарователен начин.

Автор: Делица Цонева