Мариана Попова напусна къщата на VIP Brother

2
Добави коментар
YavorIvanov
YavorIvanov

Мариана Попова е поредният Съквартирант, напуснал VIP Brother 2012. В понеделник вечер зрителите на Нова ТВ трябваше да гласуват за оставането на Златка, Къци или Мариана в шоуто. Най-малко гласове събра Мариана, която напусна шоуто заедно с годеника си Ханес, който имаше право да остане само до понеделник.

По време на живото предаване двамата издържаха успешно теста на връзката си, като успяха да отговорят единодушно на повечето от въпросите, чиято цел бе да проверят доколко се познават.

Другите двама номинирани – Златка и Къци, също се справиха отлично с изпитанията си в “Училище за звезди”. Златка успя поне за ден да сдържи нервните си изблици и да не повишава глас, а Къци преодоля суетността си и се превърна в продавач на хот-дог в Южния парк в София. Задачата му бе да остане анонимен през цялото време.

Докато Къци изпълняваше прилежно мисията си, по ирония на съдбата, най-големият му враг в Къщата – Юлиан, се разхождаше в парка и реши да си купи хот-дог. На срещата, която бе голяма изненада и за двамата, Юлиан веднага разпозна Къци, въпреки професионалната му маскировка.

Освен Мариана и гост-звездата и нейн годеник – Ханес, по време на живото предаване от шоуто си тръгна и Любен Дилов-син. И тв водещият и Ханес прекараха в Къщата точно по една седмица.

В студиото, за да защитават номинираните, гости на Ники Кънчев бяха Ива Екимова и Димитър Станчев за Къци, Кристина Патрашкова и Таня Боева за Златка, Тити Папазов и Орлин Горанов за Мариана.