Моден хит: обемни палта » eMODNO да имам

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Една от най-актуалните тенденции за сезон есен-зима 2012-2013 година са обемните кройки при облеклата, създаващи усещане за монументалност. Изключително осезаемо този тренд се забелязва при връхните дрехи в различните им разновидности.

Видяхме цяла плеяда манекенки да дефилират на подиумите в Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж с така наречените „овърсайз палта“, които присъстват в голяма част от колекциите на известните модни къщи и дизайнери. Откриваме обемни модели при брандове като: Balenciaga, Celine, Jil Sander, Stella McCartney, Chanel, Marc Jacobs, Just Cavalli, Blumarine и много други.

* Колекции есен-зима 2012/13 на Blumarine, Marc Jacobs, Just Cavalli, Stella McCartney, Balenciaga

Този тип силуети се постигат чрез увеличаване на дължината, ширината или подчертаване на раменната област и ръкавите. Стилистичното хиперболизиране звучи минималистично и гръмко независимо под каква форма е предадено.

Вижте няколко стрийт вдъхновения:

Ако искате да ви е топло през студените месеци и да впечатлите с актуална визия, не се колебайте да заложите на палто с обемни форми. Разгледайте нашите атрактивни предложения от колекцията на онлайн магазин 3suisses.bg!

Автор: Делица Цонева