Японска изродщина за фитнес на езика

1
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

В следващия ни живот искаме да сме японци. И причината е само една – изчанчените изобретения, които са предназначени за поправяне на лицевите недостатъци у жените. Явно ще трябва и да сме жени, но това няма да ни е никакъв проблем, щом има такива прекрасни джаджи.

Ако случайно сте забравили, веднага ще ви припомним за съществуването на онова странно нещо, което изправя носове, както и за гуменото чудо, което заздравява устните мускули. Днес ще ви представим поредната иновация на Japan Trend Shop, която отвсякъде ни пълни душата. Става дума за специалната джаджа Kuwaete Sukkiri. Тя цели да елиминира явлението „двойна брадичка“ посредством упражнения на езика. Това си е чист фитнес за езиковия мускул и според специалистите една минута на ден ще ви гарантира чудесни резултати.

Джаджата е изработена от силикон и има вкус на грейпфрут (мда, определено това е най-вкусният плод, за който можахме и ние да се сетим на прима виста). Единственото, което се иска от вас, е да вкарате езика си и да тренирате, тренирате, тренирате. Цената на това изключително важно устройство е САМО 51 долара и можете да си го поръчате като кликнете тук. Не се блъскайте, ще има за всички.

JapanTrendShop